Kezdőoldal » Számítástechnika » Egyéb kérdések » Miért nem kapcsolódik a...

Miért nem kapcsolódik a telefonom a számítógéphez?

Figyelt kérdés
Sziasztok.Xiaomi telefonom van ,pár napja volt frissítés 11-re,azóta nem tudok a PC-hez kapcsolódni,csak tölt ,a Hi Suite- tel se tudom megoldani.Azonkívül felajánl kéretlen alkalmazásokat, játékok meg ilyenek .Eddig nem voltak ilyen problémák:(
2019. nov. 23. 13:12
 1/2 anonim ***** válasza:

Xiaomi telefon nem is fog kapcsolódni a Huawei segédprogramjával, a HiSuite-al.

Ahogy elnézem a Xiaomi nem is biztosít PC-re telepíthető kezelő szoftvert a telefonjaihoz, legalábbis én nem igazán találtam ilyesmit. Közelítsd meg egyszerűbben a témát, ugyanis fájlmozgatáshoz felesleges ilyen programot használni. Csak kösd rá gépre, a telefonon az értesítési sávban pedig meg fog jelenni az, hogy rákötötted a gépre a telefont. Ha erre ráböksz, lehetőséged lesz kiválasztani, hogy mi történjen (fájlátvitel, csak töltés stb.). Válaszd a fájlátvitelt.

Ha nem dob fel ilyesmit a telefon akkor passz, egy FR (Factory Reset, teljes visszaállítás magyarul) tuti megold mindent elméletileg.

Ha nem akarsz ezzel vesződni, átmeneti megoldásnak javasolhatom a Mi Drop nevű Play-ből letölthető appot, ami picit fapados pár konkurens megoldásához, de a célnak megfelel. Ha lent van, a telefon és a gép egy helyi hálózatra legyen csatlakoztatva. Indítsd el a beállítást telefonon, majd a folyamat végén kapsz egy címet. Ezt kell beírnod a PC-n a böngésző címsorába és így létrejön egy közvetlen helyi hálózati kapcsolat a gép és a telefon között. Kicsit barokkos, ha engem kérdezel, de a böngészőben szerepelni fognak a telefonon megtalálható mappák minden fájlal együtt. Onnantól csak kikeresed gépről és leszeded azt, amit akarsz, azaz átmozgatod a fájlt telefonról a gépre.

2019. nov. 23. 13:46
 2/2 A kérdező kommentje:

Hát igen eddig így volt ,nem kellett hozzá program ,de most nem dob fel semmit . Visszaállítani nem szeretném csak ha muszáj

Igazad van amúgy a Hi suite az előző Huawei telefonhoz van . Legfeljebb megpróbálom a fapadost ...Köszi hogy válaszoltál:)

2019. nov. 23. 14:23

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!