Hogy tudnék úgy felvenni egy filmet a moziteremben, hogy
ne vegyenek észre a kamerával?
Figyelt kérdés
Vannak az interneten CAM-os verziós filmek, és én is szeretnék ilyet csinálni, de nem tudom hova lehet tenni egy kamerát, hogy ne vegyék észre.
Egy pár éve mikor vetítették a Garfeild 2. akkór mikor voltam moziban egy csávó szépen felállította az kameraálványt és vette. Én azért nem kockáztatok. Hogy lehetnék a leg elővigyázatosabb?
Halottam már olyat, hogy valaki a hasára egy nagy műpocakot készít, és a moziba a műpocakról lehúzza a cipzárt és a kamera mindent vesz. Én ilyet nem tudok csinálni.
tippeket, trükköket kérek.
2010. júl. 18. 22:10
1/8 anonim válasza:
Talán te is vihetnél kameraállványt? Hiszen a film megnézésének a jogát kifizeted, szerintem saját használatra törvényilag készíthetsz felvételt legálisan.
2010. júl. 18. 22:13
2/8 anonim válasza:
vedd fel a szinkront és keverd egy külföldi CAM alá, vagy TC alá
2010. júl. 18. 22:22
3/8 A kérdező kommentje:
Az utolsó válaszoló nem mond rosszat, dem is olyan rosz ötlet...:D THANX!
2010. júl. 18. 22:48
4/8 anonim válasza:
nincs mit, én mikor megyek moziba, mindig felveszem a szinkront a diktafonommal, aztán addigra általában vannak szép külföldi releasek, akár már DVDSCR-ek. Habár csak otthoni használatra csinálom, nem töltöm fel őket.
2010. júl. 18. 23:26
5/8 A kérdező kommentje:
milyen diktafonod van? Jól veszi a hangot, tiszta? Honnan szerezhetek én is?
2010. júl. 18. 23:57
6/8 anonim válasza:
Valahol középre kell ülnöd és két szék közé rakni aztán még pozicionálgatni a kamerát és kész!
Amúgy meg rohadt sötét van és az ellenőrök csak a film végén a feliratnál jönnek be de még akkor is rohadt sötét van! Ja és leszarják hogy mit viszel be mi mindig magunknak viszünk be kaját kis táskába
2010. júl. 19. 11:18
7/8 A kérdező kommentje:
Mit csinálnak, ha elkapnak
2010. júl. 19. 12:17
8/8 Bau1981 válasza:
A rendőrökkel vitethetnek el és elveszik a kamerádat, amit felhasználhatnak ellened bizonyítékként a bíróságon.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!