Új gépre Windows telepítés után van valami teendő amit érdemes/el kell végezni?
Figyelt kérdés
Sziasztok, egy teljesen új (rendszer nélküli) gépre szeretném feltelepíteni a Win10-et (Rufusszal csinálnék telepítő pendrive-ot ha sikerül)
Ha ez összejön, akkor kéne-e még valamit csinálnom /nem tudom, pl. HDD formázása vagy bármi/ - esetleg érdemes-e valamit beállítani, vagy pedig mehet a személyre szabás és használat?
2019. nov. 19. 12:08
1/6 anonim válasza:
Formázást megoldja a telepítő, igazából driverek telepítése a fő feladat, ezt eszközkezelőben ellenőrizheted ahol maradt sárga felkiáltójel azt pótolhatod a gyártó oldaláról majd a programok amiket használsz, én ajánlok neked egy oldalt ahol csak kipipálod mi kell chrome firefox képnéző filmlejátszó minden ami kell, és toolbar és egyébb nem kívánt dolog nélkül feltelepíti.
Vírusírtó maradhat az alap ami jár a 10-hez.
2/6 A kérdező kommentje:
Értem, nagyon köszönöm :)
2019. nov. 19. 13:25
3/6 anonim válasza:
Ha formázod is a lemezt, utána egyből töröld is - hogy a win 10 létre tudjon hozni egy rejtett (azt hiszem 550 mega körüli) partíciót. Ezt később nem fogod látni, de ha probléma lépne fel akkor hasznos lehet...
4/6 anonim válasza:
Csinálj 2 partíciót az fontos. 70 GB kb a rendszernek a maradék az adatoknak. Minden adatot az adat D partícióra irányíts, C-n ne nagyon tárolj semmit. Böngészőkben beállíthatod, hogy hova mentse az adott fájlt pl.
5/6 anonim válasza:
Ja és sorban az elsőre irányítsd a telepítést az lesz a C.
6/6 A kérdező kommentje:
Ja - köszi a választ! - de azt elfelejtettem írni, hogy egy 512GB-os SSD-n lesz a rendszer, és azon kívül lesz még a gépben egy 2T-s HDD. :)
2019. nov. 19. 17:26
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!