Hogyan tudnék egy dokumentumra jelszót rakni?
Figyelt kérdés
Laptopon készítettem egy sima dokumentumot amibe worldből rakok dolgokat mert egy könyvet álltam neki írni, de mivel nem csak enyém a gép és nem csak az én kezemben lenne, szeretnék jelszót rakni rá, hogy ne “arcátlankodjon” bele senki se a könyvembe. És valami biztonsági mentést is szeretnék ha lehetne, mert nem szeretném hogy elvesszenek a dolgaim ha esetleg történne valami2019. nov. 17. 19:20
1/5 anonim válasza:
Becsomagolod egy zip-be és jelszót adsz neki. Biztonsági mentést pedig külső merevlemezre.
2/5 anonim válasza:
Maga a Word (a world világot jelent, a word = szó - ebből áll a dokumentum) is képes jelszavassá tenni a dokumentumot (Fájl/Dokumentumvédelem/titkosítás jelszóval); vagy pedig a fájlokat berakod egy jelszavazott .rar fájlba. Mindkét esetben megnyitáskor jelszót kér, és csak annak beírásával lehet a fájlt elérni.
Az pedig minden esetre vonatkozik, hogy ha valamit jelszavazol, az addig lesz elérhető amíg a jelszót el nem felejted. Ha valamiről biztonsági mentést csinálsz, de nem jelszavazod le, akkor pedig ugyanott vagy vele, mintha nem jelszavaztad volna le.
3/5 anonim válasza:
4/5 A kérdező kommentje:
Koszonom szepen nagyon kedvesek vagytok 🥰❤️ Megy mindenkinek a zold pacsi
2019. nov. 17. 19:36
5/5 Alain Delon válasza:
A legtisztább megoldás, ha minden felhasználónak saját fiókja van a gépen, jelszóval. Akkor senki nem piszkál hozzá máséhoz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!