Kezdőoldal » Számítástechnika » Egyéb kérdések » Vissza állítóttam a gyári...

Vissza állítóttam a gyári beállításokat a telefonom és jelszót kér miért kér jelszót?

Figyelt kérdés
Huawei készülékemet állítottam vissza viszont jelszó ellenőrzést ír ki és az összes jelszóval próbáloztam amit csak használtam és egyik sem jó valaki tudna ebben nekem segíteni

2019. okt. 25. 12:24
 1/5 anonim ***** válasza:
100%
Nem a goggle fiók jelszavát kéri?
2019. okt. 25. 12:50
 2/5 anonim ***** válasza:
Volt elöző tulaja?
2019. okt. 25. 16:11
 3/5 anonim ***** válasza:

A korábban rajta beállított Google fiók email címe és jelszava szükséges

Gyári visszaállítás ELŐTT ki KELL lépni a Google fiókból, ha nem akarod ezt ismét.

2019. okt. 25. 16:51
 4/5 A kérdező kommentje:
Igen Google fiókot kéri csak én azt nem tudtam, hogy kikell törölni és úgy állítottam vissza és fogalmam sincs, mi volt a google fiókom ugyan is az egy random fiók volt abból a célból, hogy tudjak letölteni játékokat
2019. okt. 27. 14:59
 5/5 A kérdező kommentje:
Huawei azonosítót kéri húgom használta a telefont mivel kicsi és én meg nem írtam fel így nem tudom mit lehetne vele tenni, hogy a telefon használható legyen
2020. jan. 18. 21:10

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!