Pcx videóban elhangzott, hogy sokkal megbizhatobbak az intelek, szerintetek?
Amd-t akartam venni, de mikor a főnök mondta a videóban hogy a szervizükbe sokkal több amd fordul meg, elbizonytalanodtam.
Itt is mindenki írja milyen jók. Igen de ha most megveszem az amd-t ugyan akkora eséllyel fog menni 5 év múlva is mintha intelt veszek?
Ez akkor lenne hiteles, ha tudnánk, hogy pontosan mekkora mintaszámról van szó, milyen processzorokról, mikor vásárolták őket, hogyan voltak használva stb.
Nekem eddig soha életemben nem romlott el CPU számítógépemben, se AMD, se Intel.
#11-nek igaza van.
Pontosan azt kéne tudni, hogy a bevitt elromlott gépnek mi volt a konkrét baja. Mert lehet, hogy nem is a processzorral volt baj, hanem valami mással és véletlenül éppen AMD-s gép volt, erre azonnal ráfogják, hogy az AMD rossz. Közel 30 éve használok PC-ket(Intel, AMD) és meg soha nem ment tönkre processzorom. Sőt, mindig használtakat vettem és azokkal sem volt soha semmi baj, mivel a processzor a számítógép leg időtállóbb alkatrésze.
Itt meg más hangzik el [link]
Szintén tőlük :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!