Kezdőoldal » Számítástechnika » Egyéb kérdések » Játékok első inditásra nem...

Tele kérdése:

Játékok első inditásra nem akadnak majd később igen mitől lehet?

Figyelt kérdés

Sziasztok!

Vettem egy számitógépet,elég gyenge,de ilyen kisebb játékokkal szeretnék játszani. 8gb ram,ati raedon hd 4600 videókártya és phenom ii x2 processzor.

Letöltöttem elsőnek a cs:go-t és simán ment 35 fps-el.Majd következő nap már egy kicsit laggolt,néha még 15fps alá is megy. Most letöltöttem a COD world at war-t az is első inditásnál játszogattam vele,ment szépen meguntam másnap már akad eléggé.Mitől lehet ez?

2019. okt. 27. 17:50
 1/1 anonim ***** válasza:
Javaslom kiírod angol oldalra pl: Tom's Hardware, Reddit stb., mert úgy tűnik ez egy komolyabb hiba... Hacsak nem jön valami ELTE, aztán 2 perces fixet mond. Általában ez RAM hiánya szokta okozni (legalábbis nekem), de 8 GB RAM bőven elég ezekhez a játékokhoz.
2019. okt. 30. 22:31

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!