Gyula Csanya kérdése:
Miért nem tudom kihasználni a videókártyám/monitorom felbontását?
Figyelt kérdés
Sziasztok, vásároltam egy számítógépet használtan és nem tudom kihasználni a monitorom maximális felbontását vele.
Hardverek:
GTX 650 2gb
I5-3350p
12gb RAM
Valamiért a felbontást lekorlátozza 1024*768-ra.
Aki tudna rá valami megoldást, tippet hogy mit érné meg kezdeni vele az ne tartsa vissza magát!
Előre is köszönöm a válaszadóknak!
2019. okt. 26. 22:03
1/5 anonim válasza:
VGA drivert kéne felrakni, nvidia.com
2/5 A kérdező kommentje:
Videókártya Driver megvan.
Nagyon sok youtube videót végig néztem már erről a problémáról, meg végig is csináltam azokat a dolgokat amiket a videóba mutattak. De nem oldódott meg a problémám!
2019. okt. 26. 22:11
3/5 anonim válasza:
Kábel csere? Csatlakozó csere (ha van több is a vgan)? Milyen monitor egyébként? Frissen lett telepítve? (Ha nem akkor régebbi driver okozhat gondot)
4/5 A kérdező kommentje:
Próbáltam más kábellel is igen, egy LG 19M38A monitorom van, driverek a legfisebbek, monitor driver is a legfrisebb.
2019. okt. 29. 10:35
5/5 anonim válasza:
A monitor legmagasabb felbontása: 1366x768. Mire szeretnéd beállítani?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!