Kezdőoldal » Számítástechnika » Egyéb kérdések » Kevés a videokártyám?

Kevés a videokártyám?

Figyelt kérdés

sziasztok

a Control gépigénye az mennyire igaz ? vagy csak hazugság?

mert el keserítő hogy 1 hónapja vásárolt rog strix 2070-nél nagyobb gépigényt adtak meg és én 1440p-re vettem a kártyát

és már van olyan játék ami erősebbet kér

2019. aug. 2. 14:25
 1/4 anonim ***** válasza:
Ez van, az informatika naponta fejlődik. Ha ma megveszed a legjobb, legdrágább csúcskártyát, holnapra elavul.
2019. aug. 2. 14:33
 2/4 anonim ***** válasza:
25 nap mire megjelenik, szerinted tudja innen valaki? Aki meg már kipróbálta az megsértené az embargot ha válaszolna a kérdésedre. Valósidejű raytracingre egyik jelenlegi kártya sem alkalmas, 2080 at írnak ajánlottnak de vagy szarul fog futni azzal is, vagy megint csak olyan szintű raytracing lesz benne mint a bf5 ben volt. Még legalább két generáció mire lesz értelme beszélni róla, addig meg mehet a quake 2 1080p ben egy 2080ti mellett, yay. Amúgy meg a 2070 már 10 hónapos, az hogy te személy szerint mikor, és mekkora felbontásra vetted nem befolyásol semmit.
2019. aug. 2. 14:39
 3/4 A kérdező kommentje:

oké elavul de ilyen hamar ? talán még 1 éves sincs ez a kártya és már is elavul

eddig nem szerettem a konzolokat de ideje lesz meg szeretnem

és gondolkodnom egy Playstation 5 ha meg jelenik

mert olcsóbb ha váltani kell

2019. aug. 2. 14:40
 4/4 A kérdező kommentje:

nem befolyásol semmit ? évek óta 0 a gépigény

rtx 2060 és 1070 nél nagyobb gépigény még nem volt idáig 1060-nal voltam de éreztem hogy váltanom kell

mert a gépigény meg fog emelkedni de ennyire ? nem érzed eszt kicsit túlzásnak ?

ezeknél a kártyáknál már csak a 2080 ti nagyobb

aszt meg le se írom mennyibe kerül

gondolkoztam egy 2070-nen mert az a 1080 és a 1080ti közt van a teljesítménye gondoltam elég minden játékra

tévedtem de jó pár ember ki van akadva ezen vagy neked 2 db 2080 ti-d van sli-be ? és azért írsz ilyen nyugodtan ?

2019. aug. 2. 14:49

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!