Sürgősen segítségre van szükségem! Már majdnem kész
volt a szakdolgozatom, ma folytatni szerettem volna,
megnyitottam a fájlt és üres volt az egész. Rettenetesen
ideges vagyok, mit lehet ilyenkor tenni egyáltalán?
A gépen volt a fájl vagy pendrive-n? Elképzelhető, hogy (gondolom) .docx formátumban van tárolva és megsérült a tömörített .docx struktúrája és nem tudja kicsomagolni...
A fájl mérete mekkora? "docx recovery" ilyen néven keress programokat rá.
A temp fájlok közt is szétnéznék, mert szokott lenni olyan, hogy temp fájlokban is tárol információkat. a szakdolgozat fájlnevével való keresés hátha redményt hoz, ilyen "~wrl%akármilyennév.docx" nevű fájlok szoktak időnként keletkezni.
Docx megnyitása után "visszavonás" nem aktiválható?
2019. okt. 21. 12:07
Windows 10 alatt nemtudom a felhasználói mappák útvonalát de 7 alatt a következőképp van: C:\users\<felhasználóneved>\AppData\ itt a local és roaming "Microsoft" és "Office" almappáiban nézz szét.
Nagyon remélem, hogy lesz megoldás.
2019. okt. 21. 12:14
13/25 A kérdező kommentje:
Köszönöm mindenkinek a segítséget, de sajnos nem lett jó
Egyes részletek biztosan visszaállíthatóak, visszahozhatóak, docx recovery segítségével, mert ha törölnek is, előző állapot megmarad a tömörítvényben, én nem adnám fel.
2019. okt. 21. 16:45
15/25 A kérdező kommentje:
letöltöttem, de azt írja nincsen mit visszaállítani
Nagy a fájl mérete? Érdemes lenne .zip kiterjesztésűre átnevezni és kicsomagolni, htha a .xml fájlokból is visszanyerhető lenne bármi.
2019. okt. 21. 18:31
17/25 Peredhil válasza:
Anyám csinálta egyszer azt, hogy több hónapos munkáját (doc-ban) véletlenül kijelölte (mindet), és beütött egy entert, majd elégedetten rámentett. Az volt ilyen, hogy semmilyen módon nem lehetett visszaállítani. :-(
2019. okt. 21. 21:09
A Word 2003 (doc) és az újabb .docx közt lehet eltérés tárolás szempontjából hátha sikerül valamit visszanyerni.
2019. okt. 21. 21:23
Ha semmilyen neten fellelhető módszer nem működik, és hozzáértő ismerős sincs, legjobb lesz, ha a KÜRT-höz fordulsz. Ugyan iszonyat drága mulatság, de nyilván annyit megér, hogy ne kelljen az egészet nulláról kezdeni, főleg ha halasztással járna együtt. És alapszabály, hogy biztonsági mentést mindig csinálni kell a fontos dolgainkról.
2019. okt. 21. 22:45
Ha valami céghez fordulsz akkor viszont a lehető legkevesebbet használd a gépet addig is mert a visszaállítás esélyét csökkentheti a használat (törölt temp fájlok, újraírás a területre stb).
2019. okt. 22. 05:52
Kapcsolódó kérdések: