Kezdőoldal » Számítástechnika » Egyéb kérdések » Miért töltenek be lassan a...

Riki11 kérdése:

Miért töltenek be lassan a exe fájlok?

Figyelt kérdés

Miért van az hogy ha belépek valamelyik mappába pl aida vagy valamelyik játék mappába az exe fálj nehezen tölt be nem egyből.

4770

gtx 1060

16gb ddr3

win 10

256gb ssd

2019. okt. 15. 12:02
 1/8 anonim ***** válasza:
Valószínűleg az ikon jelenik meg lassabban, csak nem tudod érthetően megfogalmazni.
2019. okt. 15. 12:27
 2/8 A kérdező kommentje:
hát idáig okés lehet rosszul fogalmazom meg bocs gondolom nem hiba?
2019. okt. 15. 12:42
 3/8 anonim ***** válasza:
Mert windózt használsz, és gondolom a frissítéseket is telepíteni szoktad.
2019. okt. 15. 17:51
 4/8 anonim ***** válasza:

A gép általános lassúságából fakad, amit okozhat egyrészt a szokásos Windows lassulás, az idő múlásával.

Amikor azt látjuk, hogy a frissen telepített Windows még fürge, később már nem.

Bár én ilyet nem nagyon látok, mióta SSD van, Win 7-em pedig soha nem frissítem, nálam ez tiltott dolog. Mint a háttérben futó víruskereső is.

Ilyenkor jön persze a szokásos hülyézés, de ne erőlködjetek, 20 éve így szoktam meg, nem érdekel mások véleménye ezzel kapcsolatban.

Vagy okozhatja a problémád, hogy valami terheli a processzort, azt le kell nyomozni.

2019. okt. 16. 09:57
 5/8 A kérdező kommentje:
Akkor javaslom az update és a defender kikapcsolása?
2019. okt. 17. 22:18
 6/8 anonim ***** válasza:
Igen. A frissítések csak rontanak a rendszeren, a Defender pedig nem nevezhető vírusirtónak.
2019. okt. 18. 07:58
 7/8 A kérdező kommentje:
értem és ajánlasz valami vírus írtót? vagy nem muszály?
2019. okt. 19. 09:30
 8/8 anonim ***** válasza:
Vírusirtó nélkül, windózzal netezni olyan, mint "utálom a cigányokat" feliratú pólóban bemenni a nyóckerbe :) BitDefender, AVG, Avast elég jók, de a Defendernél bármelyik más vírusirtó többet ér.
2019. okt. 19. 09:37

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!