Hol talàlom azt hogy "rendszerfàjlok megjelenitese"? Es hol vannak a cash fajlok? Fajlkezelö hibakat keresnék es elözmenyeket
Egyszer:
Ha a böngeszö nem menti az elözmenyeket attol ugye azok még visszakereshetök a cash fajlokban
Egyszer elmondtak hogy valahol a "user/felhasznalo"mappaban lesz
Vàrom az eleresi utvonalat
Masszor:
A gépnek olyan hibaja van hogy lementett pl world excel pdf stb doksikat egyszerüen nem csatol be levelezökbe, nem tudom elküldeni e-mailen, de még felhöre sem menthetö at hogy akkor max linket küldenék hogy töltsék le.
Internet van.
A mappàban a fàjlokat viszont meg sem nyitja.
Frissitve a gèp.
A virusirto is.
Fàjlkezekö hiba lehet. De ennek diagnosztikajahoz hibakereseshez latnom kellene a rendszerfàjlokat.hol van az hogy megjelenites?
Egyeb ötleteket is szivesen fogadok hibaelharitashoz
cash=kápé=készpénz
Te a cache-re gondolsz.
Nem kell keresgetni, ha a böngészőben törlöd az előzményeket és a helyben tárolt fájlokat (cached web content vagy gyorsítótáras képek/fájlok, sütik és egyéb webhelyadatok), akkor az le lesz törölve.
Az újabb rendszerek már be se engednek az adott könyvtárakba, csak ha saját használatúvá teszed, ami van hogy fél órán át is eltart, tehát nem éri meg azzal szórakozni, csak rendszergazdáknak.
A nem csatol be... lehet olyan probléma is, hogy te csak a fájl linkjét próbálod (.lnk) behúzni, megnyitni és az a saját gépeden link, a böngészőben már értelmezhetetlen.
A frissítés csak ront a gépen, így én azzal nem dicsekednék.
Amikor csatolni akarod az adott fájlt, akkor a megnyitó ablakban állítsd a nézetet részletesre, hogy lásd a fájlvégződést, a méretet.
Ha a méret túl kicsi, vagy a fájlvégződés .lnk, akkor te nem a fájlt próbálod megnyitni épp ezért feltölteni sem tudja.
A fájlkezelőnek nem lehet hibája, ilyen hibája biztosan nem.
Ha a mappában nem nyitja meg a fájlokat, akkor
-nem rendelkezel megfelelő jogosultsággal ahhoz a mappához
-a fájlok nem valós fájlok, pl. egy vírus módosította őket
Igen, pont a héten találkoztam egy vírussal, amit nem mutatott ki a vírusirtó és szépen minden tálcaikonomat kicserélte egyéb linkre és ahol direkt exe volt, azt is kicserélte a saját futtatáskor semmit nem mutató vírusára.
Amúgy 7 felett (8-10 windows esetén) már a rendszerfájlokat is hiába látod, nem tudod egyáltalán módosítani, mert a rendszer levédi írás/törlés ellen, tehát ott is csak másik rendszerről (boot-CD) indítva saját használatba vétel és utána módosítás, de élő rendszeren semmihez nem tudsz hozzányúlni pl. a system32 könyvtárban.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!