Sorozat alá, hogy tudom berakni a feliratot?
Figyelt kérdés
Na, ugye a sorozat részei egy mappában vannak, letöltöttem a feliratot hozzá (1 ikon) és beleraktam ebbe a mappába. És rákerestem, hogy hogyan kéne megoldani, hogy felirat legyen a részeken. Van ez az .avi, illetve .srt dolog... Elneveztem az első részt és a feliratot ugyanarra a névre és az epizódhoz írtam azt, hogy .avi, a felirathoz azt, hogy .srt és nem működött... Úgy töltöttem le, hogy a felirati sávban az angol automatikusan meg van, de a magyart nem találom... Mit kéne tennem vagy ez csak filmeknél működik? Kéne a segítség, mert így nem tudom nézni és ez nagyon bosszantó... :( (Bocsi, ha sok hülyeséget írtam vagy nem voltam teljesen érthető, de ilyet még soha nem csináltam és nem tudom hogy kell) Köszi a segítséget!2019. okt. 5. 19:16
1/6 A kérdező kommentje:
Amúgy a felirat, amit letöltöttem .zip formátumú. Az lehet a gond?
2019. okt. 5. 19:23
2/6 anonim válasza:
"Úgy töltöttem le, hogy a felirati sávban az angol automatikusan meg van"
Ez mit jelent nálad, rá van "égetve" az angol felirat?
Milyen lejátszó programot használsz?
Próbáld mondjuk a VLC-t!
3/6 anonim válasza:
Zip fájlt ki kell csomagolni természetesen.
4/6 anonim válasza:
A zipben gonolom benne van minden epizód felirata amiket ki kell csomagolnod. A fájlok formátumát nem kell piszkálni, hagyd úgy őket ahogy vannak. Ha az azonos név dolog nem működik a lejátszóban be tudsz tallózni egy felirat fájlt.
Win 10 beépített lejátszóban bal alsó sarokban felirat ikon majd feliratfájl kiválasztására katt.
VLC ben a felső menüben felirat->feliratfájl hozzáadása gomb.
6/6 A kérdező kommentje:
A VLC-vel már megoldottam! Köszi a segítséget!
2019. okt. 6. 14:59
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!