Egy filmnél, hogy tudod berakni a feliratot?
Figyelt kérdés
Sose szedtem még le feliratos filmet netről (ncore), de most igen. Leszedtem mellé a feliratot ami be volt linkelve a kommenteknél, de nem működik.
Beállítottam, hogy Dalszövegek/ feliratok > Bekapcsolva, ha elérhető ............... DE NEM TÖRTÉNIK SEMMI! Vámpírnaplókról lenne szó (7. évad) Mit csináljak? Már kezd felmérgelni.
2015. nov. 8. 12:23
1/8 Tengor válasza:
VLC-ben elég ha megnyitod a videót és a feliratot ráhúzod a lejátszó ablakra.
A másik lehetőség, hogy ugyan úgy nevezed el a fájlt, mint a filmet (nyilván a kiterjesztés más) és egy mappába teszed őket.
Tehát ha a film mondjuk film_akarmi.avi, akkor a felirat meg film_akarmi.srt lesz.
2/8 anonim válasza:
fogod a feliratot, és ráhúzod a videóra. (miközben megvan nyitva a lejátszóban).
3/8 A kérdező kommentje:
Az átnevezést már próbáltam az nem működött
2015. nov. 8. 12:29
4/8 anonim válasza:
"és egy mappába teszed őket.
Tehát ha a film mondjuk film_akarmi.avi, akkor a felirat meg film_akarmi.srt lesz."
5/8 A kérdező kommentje:
igen természetesen oda teszem.. Windows Media Player-t használok. a film nem nekem kéne hanem egyik munkatársamnak vinném holnap, de úgy nem akarom, hogy nálam se működik.. Engem nem érdekel a Vámpírnaplók pláne nem feliratosan
2015. nov. 8. 12:50
6/8 A kérdező kommentje:
A film .mp4 a felirat meg .srt
2015. nov. 8. 12:51
7/8 anonim válasza:
felrakod a vlc-t vagy mpc-hc-t és örülsz. Lehet kell kodekpakk a wmp-nek, hogy megjelenítse a feliratokat, ha az eddigi próbálkozásokkal nem ment. Szedd le akkor a cccp-t, és próbáld azzal.
8/8 A kérdező kommentje:
Utólag úgy sikerült, hogy kipróbáltam egy másik videólejátszó programot. :)
2015. nov. 15. 17:11
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!