Kezdőoldal » Számítástechnika » Egyéb kérdések » Milyen gépet vegyek Minecraftra?

Milyen gépet vegyek Minecraftra?

Figyelt kérdés
Az a lényeg hogy jól menjen rajta a Minecraft és akkor se laggoljon ha fölmegyek egy szerverre. Az, hogy asztali gép vagy laptop az mindegy, de azért a laptop az jobb lenne. 150.000 forintnál többet nem akarok rá költeni de azért jó lenne ha 150 ezernél olcsóbb lenne, de ha csak annyiért van az is megfelel nekem. Ha valaki tud konkrét gépet (laptopot) mondani az nagyon jó lenne de az sem lenne baj ha elmondaná valaki, hogy kb. mennyiért (legolcsóbban) tudnék ilyen gépet venni. Minden segítséget NAGYON KÖSZÖNÖK!!!

2019. szept. 28. 16:23
 1/2 anonim ***** válasza:
100%

150 ezer csak erre a játékra picit nagyon sok, persze ha megpakolod modokkal meg minden fossal, akkor simán fel tud emészteni elég sok erőforrást.

Keress valami használt 3-4. gen i5-ös előre épített PC-t, még VGA sem kell bele, a Minecraft az Intel HD-val is simán elfut. SSD legyen benne meg 8 GB RAM, az fontos. Ezek ilyen 40-50 ezerbe kerülnek max.

Utána hozzá valami monitor, 15-20 ezerért már kapsz Full HD-set 24 colosat.

Egér, billentyű együtt max. 10 ezer.

2019. szept. 28. 21:21
 2/2 anonim ***** válasza:
100%
A minecraftot úgy tervezték h elfutson gyengébb gépeken. Szerintem ne a minecraft alapozza meg azt h milyen gépet veszel. Nem nagyon érteka gép fajtákhoz de amit az előző válaszoló írt szerintem olyan jó lesz (vagy kicsit erősebbet) ha van pénzed akkor meg olyan erős gépet veszel amilyet csak akarsz de sztem nem éri meg.
2019. okt. 2. 21:37

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!