Nincs hang a filmnek?
sziasztok tudom rossz kategoria de a kategoria amihez a kérdésem tatrozik ott nem válaszoltak és hátha itt több szerencsém lesz
elnézéseteket köszönöm
szoval van egy unic nevü projektor kivetitöm pontos cimét nem tudom mert nincs más rá irva
és usb keresztül néznénk kint filmet a családal de egyszerüen a filmeknek nincs hangjuk van néha kivétel hogy kb 10 filmböl ha 1 nek van hangja
tudom hogy külön hangszoro kell neki de maga a készüléknek is van egy kis minimális hangja és az hallatszik is ha netán volna hangja a filmnek
20 filmet szereztem be ezek ugy 1 gb a másik 1.45 de van 700 mg os is és ebböl a 20 filmböl 2 nek van hangja és az hallatszik is a projektorban
hiába kötök rá külsö hangszorokat ugyan az a helyzet
hogy tudom meg oldani hogy összes filmnek legyen hangja ? segitsetek legyetek szivesek
Egyetlen egy Unic márkájú projektor van a piacon amit a kínaiak gyártanak. Újonnan 13-15 ezer forint, használtan találtam már 8 ezerért is.
Szóval igen, ez egy kínai hulladék kategória, ha tetszik ha nem.
Pont ezért csinálja azt amit, mert valami évtizedes elavult raktáron maradt rendszerre építették az egész gépet. Más különben hogy a fäszomba hoznák ki 15 ezerből.
Amúgy tényleg meg kéne nézni, milyen hang van a videóban.
Lejátszó programmal elindítva/jobbklikk/lejátszás-rendszerinformáció...valami ilyesmi. Ott lesz fájl info a videóról és a hangról is. Ott az audio "format" ami érdekes.
A projektor által támogatott formátumoknak utána kell nézni. Vagy papíron, ha van, vagy a neten típusa alapján.
Olyanba kell nyílván konvertálni csak a hangot. A videó maradhat, ha aazl nem volt gond, mint írtad.
:)
már meg oldottam :) én 40 ezer ft ért találtam nem tudom hogy ez mennyire igaz :D
nekem ez van
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!