PDF dokumentumot hogy tudok elforgatni úgy, hogy mentés után úgy is maradjon?
Figyelt kérdés
Beszkennelem a dokumentumot, amit a gép email-ben küld el nekem. Ha pl.: álló dokumentumként kapom meg a szkennelt papírt, de én fekvő módban szeretném olvasni, akkor elforgatom, de ha rámentek, akkor a következő megnyitáskor a dokumentum újból álló helyzetbe kerül. Hogy tudom azt megoldani, hogy mentés után is fekvő módban nyissa meg a dokumentumot?2019. szept. 27. 12:19
1/2 Fsms válasza:
a szkennelés esetén is be tudod állítani hogy hogyan rendezze. (Magán a multifuncionális gépen, vagy a szennelés GUI beállításában.) Vagy ha sokszor kell változtatnod PDF-t akkor az adobe fizetős szoftvere tudja.
2/2 anonim válasza:
A PDF Shaper-re van szükséged
A free változat bőven elég
Telapítés után töltsd be a pdf fájl-t. Keresd meg a jobb oldalon a Pages fület, majd kattints a Rotate Pages menüre. Itt a beállításokban be tudod állítani az elforgatás szögét, hogy az egész dokumentumot forgassa, vagy csak kijelölt oldalakat. Ha beállítottad, megnyomod a Proced gombot és már készen is van.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!