Megéri az ECDL vizsga?
Nagyon nincs mit kkifejteni rajta, egyszerűen felesleges.
Maximum 15+ éve lehetett létjogosultsága, amíg nem volt mindenkinek 2 számíítógépe. Plusz manapság minden elérhető 2 kattintásra. Ha tudod használni a Google-t meg a Youtube-ot akkor az alap tudást simán összeszeded, onnantól meg rajtad áll, mi az amin még fejleszteni akarsz.
Felesleges. Bemondásra elhiszi minden cég, hogy tudsz Excelezni meg Wordözni, még akkor is, ha nem tudsz. A legtöbben amúgy sem tudnak.
Én informatikus vagyok, de nekem sincs meg, mert épp akkor végeztem az iskolával, amikor a 7. modult el kellett volna kezdeni, így elmaradt.
Egy fejvadászt kellene megkérdezned hogy mennyit számít hogy be van írva pluszban az önéletrajzba.
Ha van állásod / tudsz szerezni e nélkül is akkor felesleges valóban.
Kérni nem szokták, de ha pont e miatt a kicsi előny miatt vennének fel valahová ugyanolyan konkurens jelentkezők mellett akkor lehet értelme.
Persze ehhez tudni kellene hogy milyen végzettséged van és mit szeretnél csinálni...
semmilyen végzettségem nincs még és nem is tudom mit szeretnék csinálni
csak tizedikes vagyok
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!