Kezdőoldal » Számítástechnika » Egyéb kérdések » ECDL vizsga hasznos? (Többi lent)

ECDL vizsga hasznos? (Többi lent)

Figyelt kérdés
Tényleg könnyebben talál az munkát akinek van? Nagy gond\hátrány ha valakinek nincs?

2018. máj. 23. 13:02
 1/8 anonim ***** válasza:
66%
Semmire sem jó.
2018. máj. 23. 13:04
 2/8 anonim ***** válasza:

Nekem van, még az ősidőkből, mikor bejött a rendszer anno. Több helyen volt már, hogy felcsillant a munkáltató szeme, hogy hú, van ilyenem, de sosem volt döntő érv.

Az viszont mindig jól jön, hogy értek az adott programokhoz, ha nincs kéznél IT-s, akkor én vagyok az ügyeletes kisokos. :D (Legalábbis régi melóhelyeken így volt, most nagyobb cégnél dolgozom, itt már nincs akkora szerepe.)

Szóval ártani nem árt, de nem ettől függ a számítógépes tudás alapvetően.

2018. máj. 23. 13:11
 3/8 P.O.C. ***** válasza:

Pénzkidobás. Kiröhögnek vele mindenhol. Tudásra sem ad többet, mint egy átlagos gimnáziumi informatika óra.

Nekem is megvan, de sosem voltam ECDL vizsgán. Egy másik papír miatti vizsgamentesség végett vágták hozzám.

2018. máj. 23. 13:22
 4/8 anonim ***** válasza:
10 eve meg divat volt, mara szerencsere szinte mindenki elfelejtette mar a letezeset, egy kozepszintu info erettseginel nem er tobbet a munkaltatok szemeben.
2018. máj. 23. 13:54
 5/8 A kérdező kommentje:
Akkor rosszul teszem,hogy megbántam hogy nem jelentkeztem rá még év elején?
2018. máj. 23. 15:00
 6/8 P.O.C. ***** válasza:
Hát legyen az a legutolsó dolog, ami miatt bánkódj az életbe. :D
2018. máj. 23. 15:30
 7/8 anonim ***** válasza:
Lehet az én példám pont rossz, mivel én programozóként dolgozom, és az ECDL a létező legjelentéktelenebb dolog a szakmámban, de én rendszeresen elfelejtem, hogy nekem egyáltalán van ilyenem. Anno az emelt info érettségit letudtam 5-ösre, és hozzámvágták a papírt. Azóta sem lett elővéve a szekrény mélyéből.
2018. máj. 23. 16:21
 8/8 Lajos54 ***** válasza:

Gyakorlatilag semmit sem ér, de (főképpen régebben) mégis volt jelentősége. Igaz, csupán annyi, hogy volt vagy nem volt. Egy (esetleg új) munkahelyen volt mit beírni a személyi anyagba. Hogy aztán a vizsgával rendelkező a bekapcsoláson kívül mennyire tudta használni a számítógépet, az már egy másik kérdés.

Egy példa: nekem nem volt ilyen vizsgám, de volt elég rendes gyakorlati ismeretem. Volt egy-két kolléga, akiknek le kellett vizsgázni egyéb okok miatt. Végig is ülték a tanfolyamot, át is rugdosták őket a vizsgán, be lehetett írni, hogy elvégezték. De utána is állandóan hozzám jöttek segítségért, egészen egyszerű dolgok miatt...

2018. máj. 23. 17:51

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!