Így hogy tudom telepíteni a Chrome-ot a gépemre?
Figyelt kérdés
Szerettem volna telepíteni a Google Chrome-ot, le is töltöttem, de a gépem nem engedte telepíteni, olyan hibaüzenetet kaptam, hogy csak a Microsoft Store-ból származó alkalmazásokat tudom használni. Ott viszont nincs fent Chrome. Akkor nem is tudom semmiképp sem telepíteni? Vagy ez így kikerülhető/átállítható valahogy? Nagyon jó lenne, mert a Microsoft Edge-et nem nagyon szeretem... :(2019. szept. 4. 17:06
1/6 anonim válasza:
Sehogy. Csak ha tudsz telepíteni normál win 10-et, a mostani win 10 S helyett.
2/6 Mr. V. válasza:
Ne alkalmazást telepíts, hanem programot!
Egyrészt...
Másrészt sok helyen van portable azaz hordozható változat is, amit elég kicsomagolni és telepítés nélkül használható.
De a chrome az egyik legrosszabb böngésző, mert leginkább azt támadják a vírusok, mert a beépülőket titokban tudják telepíteni, továbbá 2-3 hónap alatt csak az állandó frissítgetése 1,5GB-nyi szeméttel is meg tudja tölteni a gépet.
Tudom, vannak előnyei is, rendszergazdai szempontból a többivel összehasonlítva egy nagyon agresszívan kémkedő böngészőről van szó, ami rengeteg adatforgalmat bonyolít a felhasználó tudta nélkül.
Szóval keress egy hordozható változatot vagy egy telepítőcsomagot, ami nem alkalmazás, hanem program.
4/6 anonim válasza:
a linkes vagyok. De nem tudsz utána visszatérni a Windows 10 S-re.
5/6 anonim válasza:
Én is otthagytam a Chrome-t, nem érdekel. Sokkal jobb és biztonságosabb a Mozilla Firefox. Azt telepítsd, jobban jársz.
6/6 anonim válasza:
Semmit sem tud telepíteni amíg S verzión van, hiába ajánlgattok neki más böngészőt, vagy hogy "ne alkalmazást telepíts, hanem programot" (wtf #2)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!