Kezdőoldal » Számítástechnika » Egyéb kérdések » Miért nem tudok bővítményeket...

Heily kérdése:

Miért nem tudok bővítményeket telepíteni a Chrome-omhoz?

Figyelt kérdés
Eddig sikerült rendesen, ma próbáltam pár bővítményt hozzáadni, és kiírja, hogy feldolgozás, de aztán felugrik egy üzenet, hogy hiba történt, "NETWORK_FAILED", pedig az internetkapcsolattal nincs semmi baj.

2014. júl. 9. 15:16
 1/7 anonim válasza:
Ugyanez a bajom nekem is :( remélem valaki segít és megmondja a választ..
2014. júl. 10. 14:07
 2/7 anonim válasza:

Sikerült megtalálnom a problémát!

Frissíteni kell a chrome-t és akkor fogsz tudni telepíteni bővítményeket. Nekem a frissítést nem engedte, azt írta, hogy a rendszergazda letiltotta, aztán itt gyk-n megtaláltam a választ: Futtatás -> regedit -> HKEY_LOCAL_MACHINE\SOFTWARE\Policies\Google\Update és a UpdateDefault értékét 0-ról 1-re állítod.

Nekem itt az összeset 1esre kellett állítanom úgy működött.

De ezt csak akkor kell ha ugye nem tudsz frissíteni. Frissíteni a beállítások, súgóban tudsz.

2014. júl. 10. 15:25
 3/7 A kérdező kommentje:
Köszönöm, köszönöm, köszönöm! Már nekem is működik! :) Örök hálám :)
2014. júl. 10. 18:08
 4/7 anonim válasza:
segítenétek hogy ezeket pontosan hol is érem el?
2014. júl. 14. 12:12
 5/7 A kérdező kommentje:
Ha 2007es a windowsod, mint nekem, megnyitod a start menüt, beírod a keresőbe, hogy futtatás, ha megtalálta, rákattintasz, és beírod, hogy regedit. Azok közt, amik felugranak egy új ablakban, megtalálod a többit. Ha kell még segítség, szólj, de szerintem menni fog :)
2014. júl. 17. 01:31
 6/7 anonim válasza:

Én az összes értéket átállítottam 1-esre, de így sem működik. :( A bináris értékeket is módosítani kellene?

Amúgy "a frissítést a rendszergazda letiltotta".

2014. júl. 22. 21:09
 7/7 A kérdező kommentje:
Bocsi, hogy későn válaszolok... ha átállítod az értékeket 1-esre, akkor a rendszergazdás rész átváltozik arra, hogy a Chrome napra kész. Ha így sem működik, a súgóban van egy olyan rész, hogy "a probléma bejelentése", ott írd le, mi a gond, és megcsinálják a frissítéseket hozzá, lehet, hogy beletelik egy kis időbe, de az unokatesóm ugyanígy járt, mint te, beküldte ezt az üzenetet, és utána nem sokkal már tudott letölteni bővítményeket :)
2014. aug. 19. 21:50

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!