Hülye kérdés. Attól függ mennyiért.
A választ amúgy te is tudod. Illetve tudhatnád, ha utánajártál volna, és szántál volna rá mondjuk fél percet.
Ahhoz képest, amennyit tudnak, drágák, lássuk be. A márkát fizeted meg, mivel státuszszimbólum.
Semmi baja nincs se a hetesnek, se a nyolcasnak, ne hidd el, hogy ha kijönnek az újak, akkor a régiek elromlanak vagy ilyesmi, ez egy kamu, 3-4 évig bírniuk kellene ha nem úszol velük vagy vered őket a földhöz. A frissítésekkel is vigyáznék, mert sokszor csak belassulnak tőle. Ha nem akarod megváltani a világot a telefonoddal, de kedveled az iOS-t, a dizájnt, mindkettő jó választást, én most szeretnék majd 8-as venni, csak a nagyobb félét. Gyors és szuper telefon, nem sokban különbözik a tudása az XR-től például és jól is fut, mert a processzort bírja még a RAM. Az új készülékek lehet gyorsabbak, de a RAM viszont ugyanaz, ergo szerintem nagyobb eséllyel fagynak le, ismerősöm XS-ét teljesen újra kellett például telepíteni. Ha egy klasszikus iphone-t szeretnél, én a 8-ast ajánlom. Ha a tudása és az ára is számít és nem vagy kimondottan iphone fan, akkor jobban megéri egy Meizu, Xiaomi, Honor, nekem van egy kínai-android is az iphone mellett, amit otthon használok, vagy ha a másikkal galiba lenne.
Érdekes, az utca emberét is mindig 3-4 éves telefonnal látom sétálni a kezében, de a gyakorin nyilván mindenki évente lecseréli a készülékét a legújabb modellre.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!