Geruslfc17 kérdése:
A mai nap folyamán valmelyik kedves embertársam sikeresen lenyúlta a steam accountomat. Hogyan kaphatom vissza? Részletesen a kiegészítésben.
Figyelt kérdés
A lényeg hogy emailben semmi nyoma sem maradt az egésznek, de ugyanakkor az email címem biztonságosnak vélem, mivel be van kapcsolva a két lépcsős azonosítás. Steamen mikor nem sikerült bejelentkeznem, megpróbáltam visszaszerezni email címre való új jelszó lekérése alapján, de addigra az email címemhez már egy másik frissen regisztrált steam account lett társítva. Azon sikerült is megváltoztatni a jelszót és be is lépett, de a réginek semmi nyoma. Nem értem hogyan lehetséges ez. Pontosan a régi steam accountom neve gerusj17 volt az újjonnan az email címemhez társított pedig gerusj117 lett (leleményesen egy egyessek megtoldotta). Ami számomra mégérdekesebb hogy a steamtől korábban kapott emailjeim is eltúntek az email címemről, amelyeket vásárlások után kaptam. Steamen aki lenyúlta, valószínűsithetően átírta a felhasználónevet mert már nem található ilyen nevű felhasználó. Az accountomon többek között megvolt a PUBG. A pubg. Op. Gg oldalon rákerestem a felhasználómra és látom h 2 órája játszott vele az illető, tehát a PUBG-ben nem változtatta meg a nevet. Ilyen esetről hallott e már valaki esetleg és, hogy van e valamiféle megoldás a problémára?2019. aug. 25. 18:46
1/1 anonim válasza:
A leírás alapján nem tűnik biztonságosnak az e-mail címed sem, ha hiányoznak belőle levelek és aktiváltak vele egy fiókot.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!