Kezdőoldal » Számítástechnika » Egyéb kérdések » Modos Minecraftozok, de...

Tattu kérdése:

Modos Minecraftozok, de valamiért mindig összeomlik. Nem Miért lehet? (Többi lent)

Figyelt kérdés

Na, az a helyzet, hogy a minecraftban a már meglévő világomban, amibe azért benne van egy jó pár órám, mindig összeomlik, ha bármilyen effect-et kapok szörnyektől vagy éppen romlott hústól. (Eddig a witchnél, a Shulkernél és a Mo' Creaturs modbeli kígyóktól is összeomlott) És nem csak egy világot csináltam már így, de mindegyikben ezt csinálja

Amikor kicrashel, ez a szöveg fogad:

"The game crashed whilst ticking entity

Error: java.lang.ClassCastException: net.minecraft.client.entity.EntityPlayerSP cannot be cast to net.minecraft.entity.player.EntityPlayerMP"

Modok, amikkel játszom:

-ZeiyoCraft

-Xaero's Minimap

-Underground Biomes

-The Twilight Forest

-Tinkers Construct

-Smple Ores

-Simple Core (a Simple Ores-hoz)

-Silent Lib

-Roguelike Dungeons

-Project E

-Ore Core

-OptiFine

-Natura

-Morph Mod

-Mo' Creatures

-Mantle

-Jei

-iChun Util

-Fun Ores

-Extended Items and Ores

-Custom Mob Spawner

-Code Chicken Lib

-Code Chicken Core

-Build Craft

-Biomes O' Plenty

Ja, mindezt 1.12.2-es verzióban

Nem tudjátok, hogy mitől lehet ? Vagy hogy melyik mod teszi ezt vele ?

Válaszaitokat előre is köszönöm!

2019. aug. 15. 15:08
 1/5 anonim válasza:
77%

Szerintem túl sok a mod.

Gyenge gépeket meg tudják erőltetni a modok.

Szóval vegyél ki

2019. aug. 15. 15:16
 2/5 anonim válasza:
77%
*pár modot hátha jó lesz
2019. aug. 15. 15:16
 3/5 anonim ***** válasza:
53%
Túlterheli a gépedet a sok mod.
2019. aug. 15. 15:38
 4/5 A kérdező kommentje:
Nem terheli túl, játszottam már hatvan moddal is, de akkor viszont nem omlott össze effect hatásától, de akkor más modokkal játszottam...Szerintem inkább valamelyik mod nem bírja a másikat, csak nem tusom melyik, melyiket...
2019. aug. 15. 21:03
 5/5 he84 ***** válasza:
100%
akár egy, akár több mod nagy eséllyel nem kompatibilis egymással, ezért omlik össze. Ahhoz hogy kiderüljön melyik, vagy melyek okozzák, helyezd át őket a mods mappádból egy másik átmeneti mappába a játékon kívül. Aztán egyesével, vagy kettesével másold őket vissza, minden kis visszamásolás után indítsd el a Minecraft-ot, hogy vajon összeomlik-e megint. Ha igemn, tudod melyik lehet, azt ne használd és ezt addig folytasd, míg mindegyiknél ki nem zárható, hogy melyik vagy melyek okozzák, majd azokat törölni.
2019. aug. 16. 21:49

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!