Már csak ez hiányozna és ujra rakhatnám a gépem! Mit tegyek?
Kedves olvasó!
Azzal a hibával "drukkolt" elő a gépem, hogy úgymond "elfáradt" a képernyő.. És így egy monitorra csatlakoztattam rá... Igen ám.. De ujra akarom tenni a gépet.. Viszont az egész kép, csak akkor jön be, ha már az "üdvözöljük" szövegnél tart az egész OP rendszer betöltése... Tehát az elött se azt nem adja be, hogy milyen márka a laptop, se az OP rendszer töltését se semmit.. Csak onnantól látom a képet amikor bejön a Win7 üdvözöljük felirat...
És ezáltal ha a cdről/pedriveről ujra rakni nem tudom, mert semmit se látok csak nagy feketeséget... Ezelött egy lcd monitorja volt ugye a laptopnak.. HDMI kimenet sajnos nincs rajta, szóval tv vel se tudom összekapcsolni... Van e valami megoldás erre???
BIOS-ban nézz körül, hogy a képjelet egyből küldje a külső monitorra (is)
Vagy az F1-12 gombok között keress egy monitorra emlékeztető ikont, és at FN+F? Gombot ha megnyomod -ELVILEG- megjelenik a kép a monitoron.
Ja. Igazából típusonként eltérhet a kiosztása, nem akartam bonyolítani, hogy felsorolom. Rá van rajzolva.
Jártam így valami hasonlóan. Amíg gyári, előtelepített állapotban volt a gép működött az említett bill kombináció, újratelepítés után már meg nem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!