Árgyelán Tamáss kérdése:
A . Net Framework 4. 0 van fennt a gépemen (eredeti win 10) és nem tudom telepíteni a legújjabb verziót, ezt írja:"A (z). Net Framework 4.8 vagy egy frissítése már telepítve van ezen a számítógépen"?
Figyelt kérdés
Szóval hogyan tudom telepíteni az új verziót? Esetleg hogyan tudom letörölni a régit? Azért kell ez nekem, mert nálam is feljött ez a 0xc000007b hibakód és eléggé küszködok vele, ha erre van valami megoldásotok, akkor a segítségeteket kérem!2019. aug. 3. 12:23
1/2 Mr. V. válasza:
A korábbi verziók függetlenek, így a 4.0, a 4.5 a 4.6 is különálló és van hogy az újabb nem tartalmazza a régit, így fel kell rakni régebbit is.
Jelenleg a 10-es esetében minimum 4.6 a gyári, amit a telepítőlemezről, mint windows kiegészítő (szolgáltatások hozzáadása) lehet telepíteni.
Esetedben már ezek szerint valaki (vagy az update a hátad mögött) telepített egy 4.8-as verziót is, így annak telepítése már nem szükséges.
Vannak a neten .net javítók, a microsoft is kiadott párat, ha netán problémád adódik, azokkal általában rendbe lehet hozni a hibás telepítéseket.
2/2 A kérdező kommentje:
Rendben, utána nézek, köszönöm.
2019. aug. 3. 18:39
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!