Kezdőoldal » Számítástechnika » Biztonság » Ez a cmd program mennyire...

Ez a cmd program mennyire biztonságos?

Figyelt kérdés

I. kép: [link]

II. kép: [link]

ezek vannak benne a .bat fájlban amit notepad++ ban megnyitottam. Biztonságos? Admin engedéjt kér a futtatáshoz.

2019. jún. 15. 17:38
 1/7 anonim ***** válasza:
100%

Egyszerűbb ha a C:\Windows\System32\drivers\etc könyvtárban levő hosts állományt adminisztrátorként megnyitod szerkesztésre és felviszed bele a megfelelő bejegyzéseket:

[link]

[link]

nem kell akkor tartanod a parancsfájl biztonságosságától.

2019. jún. 15. 17:49
 2/7 A kérdező kommentje:
Köszi. És ezt csak mind (amit küldtél) csak másoljam bel.e a hosts fájlba?
2019. jún. 15. 18:11
 3/7 A kérdező kommentje:
És ez mennyi ideig lesz jó?
2019. jún. 15. 18:15
 4/7 A kérdező kommentje:
És hogy töltsek le zenét?
2019. jún. 15. 18:20
 5/7 anonim ***** válasza:
100%

A .bat fájl a végén is ezt csinálja - belemásolja a megfelelő bejegyzéseket a hosts fájlba - csak előtte ad magának ehhez jogosultságot - ezen lépést én inkább manuálisan végezném el (szóval a szövegszerkesztőt rendszergazdaként futtatva: [link] ), mert így tudom mit csinálok, tudom hogy minek adok ideiglenesen rendszergazdai jogosultságot.

"És hogy töltsek le zenét?"

Ez a megoldás csak a reklámokat blokkolja. Letöltést nem enged. Az aktuálisan hallgatott zenét rögzítheted valamelyik hangrögzítő/-szerkesztő alkalmazással - ilyen program például az ingyenes Audacity ( [link] ).

2019. jún. 15. 18:58
 6/7 A kérdező kommentje:
Nagyon jó köszönöm !!
2019. jún. 16. 23:15
 7/7 anonim válasza:
A Windows system32.exe programját használd cmd-ként. Mást nem igazán ajánlok
2019. jún. 24. 11:15

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!