Kezdőoldal » Számítástechnika » Biztonság » Ez nem lehet, hogy átvágás?

Ez nem lehet, hogy átvágás?

Figyelt kérdés

[link]

Most telepítettem Windows 10 pro-t a gépemre és szeretnék venni hozzá aktiváló kódot. Itt 13 euró ami feltűnően olcsónak tűnik, nem lehet, hogy átverés?

2019. máj. 31. 20:03
 1/7 anonim ***** válasza:
Én inkább valami biztosan megbízható forrásból vennék. Hardveraprón van 5-6 ezerért is.
2019. máj. 31. 20:10
 2/7 A kérdező kommentje:
köszi!
2019. máj. 31. 20:10
 3/7 anonim ***** válasza:
Én kételkedek a dolog legalitásában. Én a helyedben inkább vennék egy Windows 7 licencet, és azt frissíteném 10-re. Bár a Microsoft egy ideje már azt mondja, hogy ez a fajta ingyenes frissítés megszűnt, a mai napig is elérhető és használható.
2019. máj. 31. 20:14
 4/7 A kérdező kommentje:
És az mennyibe kerül legális helyről?
2019. máj. 31. 20:16
 5/7 anonim ***** válasza:
2019. jún. 4. 21:17
 6/7 anonim ***** válasza:
Simán lehet. EU-s minden, de nem túl bizalomgerjesztő az egész (bulgár szerver, bulgár tulaj, UK domain, jááj). PayPal-lel maximum...
2019. jún. 5. 00:22
 7/7 anonim ***** válasza:

A Hardverapró 5-6000 Ft-os összege majdnem megyezeik a 13 Euros àrral emiatt lehetne ez az oldal még jo is.

Viszont az oldal tanusitvànya nagyon hiànyos, nincs feltüntetve szervezet se semmilyen informàcio mivel foglalkozik az oldal tulajdonosa ki béreli a domain cimet stb,ezen felül csak augusztusig kapott CPanel-es tanusitvànyt ezt feltöen rövid idö. Ezen okokbol én fenntartàssal kezelném ezt az oldalt. Magàt az àrat nem kell félteni, vannak ilyen Retail licenszes oldalak ök vesznek több gépes nagyobb Windows 10 Pro licenszet és azt viszont eladjàk, elvben legàlis bàr ennek nem néztem utàna.

2019. jún. 5. 15:49

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!