Vírust kaphatok megint, ha tovább használom?
Figyelt kérdés
Neten szokok mostanság filmeket nézni, de ha rá kattintok a film címére már villan is fehéren az oldal, ha nem használnám uBlock Origin-t Popup blocker-t akkor be jönnének az új lapok (de néha így is be jönnek).
Ha rá megyek a film linkére akkor is, de vannak olyan videómagosztók ahol nincs (egyenlőre).
Szerintem a legjobb lejátszó a Google Drive Indavideó Videa.
Régebben olyan vírust kaptam hogy 100%-n ment a processor Wifi routert feltörték és át írták a jelszót és a vezetékes telefont nem lehetett nagyon használni mert mindig meg szakadt.
Egy új Windows router reset minden hibát meg oldott még a vezetékes telefont is.
Nem tudom mit használjak ingyen ami biztonságos.
2019. máj. 27. 13:37
11/11 anonim válasza:
Én sem szeretek interneten filmet nézni, inkább letöltöm: onlineponton magyar nyelven vannak, és szerintem ez egy nagyon megbízható oldal. Néhány angol nyelvűt szoktam piratebay-ről.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!