Vírust kaphatok megint, ha tovább használom?
Neten szokok mostanság filmeket nézni, de ha rá kattintok a film címére már villan is fehéren az oldal, ha nem használnám uBlock Origin-t Popup blocker-t akkor be jönnének az új lapok (de néha így is be jönnek).
Ha rá megyek a film linkére akkor is, de vannak olyan videómagosztók ahol nincs (egyenlőre).
Szerintem a legjobb lejátszó a Google Drive Indavideó Videa.
Régebben olyan vírust kaptam hogy 100%-n ment a processor Wifi routert feltörték és át írták a jelszót és a vezetékes telefont nem lehetett nagyon használni mert mindig meg szakadt.
Egy új Windows router reset minden hibát meg oldott még a vezetékes telefont is.
Nem tudom mit használjak ingyen ami biztonságos.
Ezt próbáljátok ki nektek is be jön egy új lap, vagy be villan fehéren az oldal?
http://www3(PONT)moviesonline(PONT)la
Akkor hogy nézek filmet?
Úgy biztonságos nézni filmet, be írom a Google keresőbe hogy Démonok között Videa, vagy Indavideó, vagy Youtube, vagy Dailymotion, vagy Vimeo, vagy ok ru?
Szokok kamerás filmeket is nézni.
És ilyeneket meg szabad nyitni ilyen nyitott torrent oldalakat Piratebay Torrent Eva stb?
Ahová nem kell regisztrálni.
Erről mi a véleményed? [link]
Szerinted egyszer megszívjuk majd az új törvény miatt?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!