Mennyibe kerül szervizben rendbe rakatni a gépem?
Figyelt kérdés
Az a baj, hogy sem én, sem a férjem nem értünk a géphez, most már nagyon lassú (gondolom újra kéne telepíteni a win-t) és leszedni a vírusokat is, mert van a gépen AVG és kiírja minden nap, hogy talált vírust, de nem tudom őket sehogy kitörölni a gépről, mindig nap újra ott vannak. Tehát lenne egy újratelepítés + egy rendes vírusirtó, ezért mit kérhetnek el?2010. júl. 4. 15:52
1/12 anonim válasza:
mindenhol más a tarifa, és vinned kell eredeti telepítőlemezt is.
víruskeresés ~20k (nincs újratelepítés)
újratelepítés ~5k
mentsed le az adataidat, mert kilóbájtonként 1 ft az adatmentés (pl egy fénykép ~500 ft)
2/12 anonim válasza:
Egy tizesért megcsinálom,és nem kérek telepítő lemezt sem.
3/12 anonim válasza:
Egy tízesért én is bármikor megcsinálom. És csak a gép kel semmi más.
4/12 anonim válasza:
3-4 ezer ft-ért megcsinálják.Nehogy már 10000ft-ot fizess egy telepítésért.
5/12 anonim válasza:
Telepítés és telepítés közt is van különbség.Egy komplett reinstallért szoftverekkel,driverekkel együtt szemrebbenés nélkül elkérnek egy huszast bármelyik szervízben.
3-4 ezerért nem csinálnak semmi mást csak egy egyszerű setupot,ami kb 5 klikkelés.
Olyan is van,ahol minden megkezdett óráért elkérnek egy ötöst.
Tehát egy komplett reinstall driverekkel és az összes szoftverrel,beállítva,takarítva,töredezettség mentesítve tízezerért igazán nem sok.
6/12 A kérdező kommentje:
Köszönöm. Nem gondoltam, hogy ez ilyen sok.
2010. júl. 4. 17:40
7/12 anonim válasza:
Haveroknak ingyen szoktam csinálni,biztosan a ti ismeretségi körötökben is van valaki,aki ért hozzá.
9/12 stell-1 válasza:
10/12 anonim válasza:
Haveri körben, ha nem kell alkatrészt cserélni, csak .temp írtás, frissitések, virusirtás, egy ötösért szoktam megcsinálni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!