Kezdőoldal » Számítástechnika » Biztonság » Nod32 Vagy avast! A jobb?...

Nod32 Vagy avast! A jobb? mejiket használjam?

Figyelt kérdés

A hülye nagytesóm mindig felrakja a Nodot, mert azt hiszi hogy anyira jó de erre a gépre tulságosan is lassú merthogy szar a gép és lelassítja még jobban segítsetek légyszi hogy az avast!, vagy a Nod32-e a jobb!

Már láttam eféle kérdéseket, de hogy megbizonyosodjak, h mejik a jobb most csináljuk így: valami beír valamit hogy szerinte melyik a jobb és odaírja a nevét is de többet egymás után ne írj be!

Előre is köszi.

2010. júl. 4. 12:42
 1/8 A kérdező kommentje:

pl:

-[Snake]- üzenete:

Avast!

2010. júl. 4. 12:43
 2/8 anonim ***** válasza:
60%

Egyik sem... Talán a MSE, az állítólag keveset zabál.

Az avast!-tal szívnál rendesen.

2010. júl. 4. 13:37
 3/8 anonim ***** válasza:

Nekem Avast van, de nekem megfelel.

(A melyik szót ly-nal írják!)

2010. júl. 4. 14:05
 4/8 anonim ***** válasza:
100%

Én szívok vele, de annyira megszoktam, hogy nem akarok váltani. XD

Talán még az Avira is jó, arról is jókat hallok, vagy legalább is kicsi erőforrásigényt.

2010. júl. 4. 14:06
 5/8 anonim ***** válasza:
100%

A Nodal sokat kell xarakodni, ha próbaverziót használsz, mert normálisan még senki nem tudta feltörni. Én a Noddal szívtam sokat, szóval...

Avastra teszem a voksom. Ingyenes, és jól szuperál nálam legalábbis.

2010. júl. 4. 14:50
 6/8 anonim ***** válasza:
Mind a kettő jó, tökéletews bombabiztos vírusírtó nincs, Nod mellett szól hogy gyengébb gépeken is elfut, de vagy megveszed vagy khm... megoldod, vagy használod havi 30 napos demókat amik teljesértékűek csak 30 naponta új kell. (SZVSZ öt perc, havonta a reinstal ) Avast is jó és ingyenes.
2010. júl. 4. 15:00
 7/8 anonim ***** válasza:
2010. júl. 4. 17:40
 8/8 anonim ***** válasza:
80%
Nod.. Havonta van kód gamestar,és pc wordbe..Googlen be írod rá lelsz valamire.. És havonta kell csak,nem kell vesződni.. és rendes kód így rendesen frissít is ;)
2010. júl. 4. 22:37

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!