Legyetek szívesek nekem tippet adni, melyik Magyar nyelvű ingyenes postafiók (e-mail) biztonságos?
Sajnos (vagy sem) Gmail-t tudok én is ajánlani. Volt és van is a mai napig Freemail-em, de pl az, hogy ennyire közel áll ehhez a manipulatív Orbán-bandához az üzemeltető cég, nekem kicsit sem pálya. Ez, és ezzel kapcsolatosan egy hír volt a fő okom arra, hogy elsődlegesnek használjam a Gmail-t mindenhol. Törölni még nem törölhetem sajnos, mivel rengeteg oldalon használtam Freemail email címet és van, amelyiket lehet, hogy csak évek múlva fogom újra látogatni. Akkor viszont nem árt, ha van lehetőségem email címet változtatni. Van is egy jegyzetem, amiben vezetem az email cím váltás-haladásomat, de még nem vagyok a végén :D
Egyébként kényelmi szempontból is jobb a Gmail, hisz ha az van, akkor komplett szoftver/szolgáltatás-csomag kötődik onnantól hozzá, beleértve az Android-ot is. Ráadásul Android-os teló esetében "egy tucat" biztonsági megoldás is kötődik a Gmail-edhez és fordítva (kétlépcsős azonosítás telefonnal pl.).
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!