Megbízható ingyenes vírusirtó Windows XP-re?
Figyelt kérdés
Tudom, már nem támogatott meg nem biztonságos, de a gépemen más nem fut. 18 éves vagyok, amelyik játékokkal játszok az fut rajta (2gb-os a grafkártya), azon kívül neteznésre (Youtube, facebook, ncore) használom.
Nagyon régi gép, még amikor általánosban cserélték ki a gépeket akkor ezeket dobálták ki, és egyet elkértem az infótanáromtól.
Próbáltam már a Microsoft Security Essential-t rajta, de az már nem működik, eddig Eset Smart Security volt rajta, de az lejárt, a gépet meg újratelepítettem.
32 bites XP Professional van rajta.
2018. nov. 10. 18:15
1/4 belapus válasza:
Comodo AV vagy IS - ez még támogatja az XP-t.
Bitdefender vagy Kaspersky Free - ezekről nem tudom, hogy futnak-e még XP-n.
2/4 anonim válasza:
Leszedsz egy régi Avastot: a vírusadatbázist mindig frissíted, de a programverziót nem. Szerintem működik így.
3/4 anonim válasza:
Tegyél rá Linuxot, vagy egy régebbi Malwarebytes verziót, ha maradsz az XP-nél.
4/4 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat, Linux - ot nem szeretnék feltenni, maradok a Windows - nál
2018. nov. 11. 08:06
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!