Kezdőoldal » Számítástechnika » Biztonság » Windows 10-re kell vírusirtót...

Windows 10-re kell vírusirtót telepíteni vagy elég a beépített windows deffender is?

Figyelt kérdés

2018. szept. 12. 18:01
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:
91%

Jó ideje a Windows Defender már behozta megbízhatóság szempontjából az ingyenes alternatívákat.

Manapság fizetősre egyáltalán nincs szükség, ingyenesek meg tele vannak tömve reklámmal, és a lehető legfelhasználóbarátabbá váltak, tehát rohadt undorító még a kezelőfelületük is.

Úgyhogy teljes nyugalommal használhatod a Windows Defendert, ha baj történne, az már a felhasználó hibája.

2018. szept. 12. 18:08
 2/14 A kérdező kommentje:
Kösz a válasz puszilak
2018. szept. 12. 18:12
 3/14 anonim ***** válasza:
Én is téged.
2018. szept. 12. 18:18
 4/14 anonim ***** válasza:
100%

A Windows Defender olyan mint a négy évszakos gumi az autókon.

Kicsit mindenre, de nagyon semmire sem jó.

Javaslom hogy telepíts mellé még valamit.

2018. szept. 12. 22:49
 5/14 anonim válasza:
47%
Szia. A Windows Defender mára már nagy biztonságot ad a felhaszálónak, de még egy jó vírusírtó sem ad mindig nagy védelmet.Ajánlom az alap védelem mellé telepíts Avastot vagy AVG-t. Esetleg mindkettőt.
2018. szept. 13. 06:11
 6/14 anonim ***** válasza:

Én csak a windows defendert használom évek óta és eddig megvédett. Mondjuk nem is vagyok az a felhasználó, aki minden vacakra rányom. :P

Nem mondom, hogy a legjobb, mert pl egy bányász vírust csak másfél hét után szúrt ki, de kellő mennyiségű józan ésszel megfelelő biztonságot tud hozni.

2018. szept. 13. 18:42
 7/14 anonim ***** válasza:
Eset a legjobb havi újságkóddal, gépet sem fogja úgy mint az avast vagy az eset
2018. szept. 14. 09:31
 8/14 anonim ***** válasza:
Avast vagy az avg*
2018. szept. 14. 09:31
 9/14 lcadam ***** válasza:
100%
A Win Def nagyon jó. Én a biztonság kedvéért kb havonta lefuttatom az Eset Online-t és a Malwarebyte-ot.
2018. szept. 15. 07:24
 10/14 anonim ***** válasza:
88%

Látom még mindig a régi "xar a defender" van az XP-s fejekben. Súgom halkan, hogy a W10 -ba a Defender már nem ugyanaz mint a régi XP-ken volt. Teljes értékű felhő alapú (is) , a legutóbbi teszteken is rendkívül jól szerepelt. Nem kell mellé semmi!

Max józan ész...

2018. szept. 15. 19:23
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!