Elképzelhető, hogy valaki feltörte a facebook-omat?
Figyelt kérdés
Kikapcsoltam fél órára a számítógépet és mire visszakapcsoltam és felmentem volna Facebook-ra azt tapasztaltam, hogy a rendszer letiltotta a fiókomat és kéri, hogy azonosítsam magam. Miután ezeket megtettem azt láttam, hogy egy oldal lett létrehozva a nevemben. Elképzelhető, hogy valaki feltörte a fiókomat?2018. nov. 3. 19:24
2/5 anonim válasza:
Ha valami kétes linkre kattintottál, vagy engedtél valamilyen böngésző-kiegészítőt települni, valószínűbb hogy engedélyt adtál hogy a nevedben tevékenykedjen egy káros program. Rengetegszer terjed ilyen "vírus", ami egy clickbait címmel és videónak álcázott képpel próbál rávenni az elindításra.
3/5 anonim válasza:
Ostoba jelszó, össze-vissza telepített vackok, mindenre rákattintunk amit látunk mentalitás- nem feltörés.
4/5 anonim válasza:
Kétfaktoros hitelesítés , üzenet a mobilra ha más gépről vagy Ip címről jelentkeznek/jelentkezel be, ezt látod is
Vírus is lehet , vírusírtás.
5/5 Alex Fly válasza:
Feltörni kissé nehéz lenneb lévén az egyik legjobban védett rendszerről beszélünk. Inkább phishing vagy szoceng... ami az egységsugarú átlagfacemob biztonságtudatát ismerve egyáltalán nem meglepő.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!