Melyik frissítés okozta a gépek lassulását, amikor kirobbant a processzor hiba botrány januárban?
Ne akard azt törölni, mert rohadt nagy sebezhetőségnek teszed ki vele a géped.
Egyébként a KB4090007 volt az, ha jól tudom.
"Ne akard azt törölni, mert rohadt nagy sebezhetőségnek teszed ki vele a géped."
És eddig?
Nyugodtan leszedheted nem a Te gépedet fogják feltörni ezen a résen.
Láttam Én már sok hülyét aki "legújabb rendszer kell és minden frissítés, + egy rahedli kém/virus írtó, mert így biztonságos -lassulásról ne is beszéljünk", aztán csak addig kattintgatott az idiótája a neten, amíg letitkosította neki egy zsaroló vírus az össze fájlját.
Tanulj meg okosan netezni és ne töltögess le minden ismeretlen szírt-szart,
FF/ublock/Malwarebytes esetleg +KIS jó beállítás és okosan böngészni.
Hülyékre meg ne hallgass.
Megnéztem, nincs a legutóbbi frissítések listáján.
Utolsó hozzászóló: Tökéletesen tisztában vagyok a frissítések jelentőségével és ahogy írtad, nem az én gépem törik fel rögtön. Azért is kellett a frissítés pontos száma, hogy le tudjam törölni. Volt, amikor vírusirtót se használtam. Sőt programoknak is csak portable verzióit használom. Semmi felesleg nincs a gépemen, pedig férne rá bőven :) Első hozzászóló: Köszi az azonosítót!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!