Captcha képes védelem újra és újra elindul, nem tudok továbblépni, mit lehet tenni?
Figyelt kérdés
Több alkalommal is tapasztalom, hogy a reCaptcha képes védelmet miután végigcsinálom az adott weblap nem enged tovább, hanem újra elindítja a reCaptcha-t. :-( Most pl. a posta csomagkövető oldalán nem tudok bejutni. :-(
Engem személy szerint marhára idegesít ez a képes marhaság. Tudom, fontos, meg hasznos, de amikor sietnék (általában így van) nagyon nem hiányzik a képekkel való játszadozás. Mobilon pedig nem is látom a lebutított minőségű mini képek részleteit. :-(
Állítólag van már olyan verzió, ami képes izé nélkül működik, de nem tudok rájönni, miként lehet erre váltani a Chrome böngészőben. (számítógépen és mobilon)
2018. okt. 2. 08:00
1/4 anonim válasza:
Én FF-l néztem a posta csomagkövető oldalát de semmi ilyesmit nem vettem észre, minden rendben megy.
2/4 anonim válasza:
Ez a reCaptcha Egy rakás szar! Össze-vissza hibázik.
3/4 anonim válasza:
Velem is volt ilyen, de inkább kétes weboldalakon.
4/4 anonim válasza:
Azért indul el újra és újra, mert "elhibáztad", habár nehéz ezt a sz*rt nem elhibázni, nagyon idegesítő tud lenni néha.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!