Kezdőoldal » Számítástechnika » Biztonság » Hogyan szabadulhatok meg...

Hogyan szabadulhatok meg ettől a vírustól?

Figyelt kérdés

Az Avastom folyton feldobja hogy:

Fenyegetés ártlamatlanítva:

JS:CryptoNightMiner-A-[Trj]

Szokott ilyen figyelmeztetéseket feldobni, főleg, ha sorozatbaráton videókat nézek, de azokat bezárom és kész, ez viszont, ahogy bezárom a figyelmeztetést, rögtön jön a következő.

Arra már sikerült nekem is rájönnöm, hogy ez valami bányászvírus, le is lassult jócskán a gép.

De egyszerűen nem tudom, hogy szabadulhatnék meg tőle.

És elég fura, mert ha még ki is húzom a netet akkor is jönnek a hibaüzenetek.

Valaki tudna segíteni, hogy mit is csinálhatnék.

Előre is köszönöm.

2018. szept. 30. 20:09
1 2
 11/14 A kérdező kommentje:
Viszont egy valami még akkor is érdekelne, mégis hogyan lehet az, hogy internet kapcsolat nélkül is kaptam az üzeneteket?
2018. okt. 1. 12:07
 12/14 anonim ***** válasza:
70%

Na látom a sok barkácsolós csóringer leszavazta a virusirtó legális megvételét, mert nem telik rá.

Akkor is ez a legmegbizhatóbb módszer és a legjobb is.

Ha biztosra akarsz menni, venni kell egyet.

2018. okt. 2. 01:18
 13/14 anonim ***** válasza:
0%

"Na látom a sok barkácsolós csóringer leszavazta a virusirtó legális megvételét, mert nem telik rá."

Nem a "csóringerségről" van szó, hanem praktikumról.

Ha meg lehet oldani ingyen (még ha telne is rá), akkor felesleges pénzkidobás. Pláne hogy nem kapsz sokkal többet:

[link]

2018. okt. 2. 01:30
 14/14 anonim ***** válasza:

"Viszont egy valami még akkor is érdekelne, mégis hogyan lehet az, hogy internet kapcsolat nélkül is kaptam az üzeneteket?"

Úgy, hogy vagy a böngésző gyorsítótárában - állományként - bennemaradt, illetve a megnyitott böngészőablakban futott még futott a kliensoldali Javascript-kód, és azt érzékelte a vírusvédelem.

2018. okt. 2. 01:36
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!