Hogyan szabadulhatok meg ettől a vírustól?
Az Avastom folyton feldobja hogy:
Fenyegetés ártlamatlanítva:
JS:CryptoNightMiner-A-[Trj]
Szokott ilyen figyelmeztetéseket feldobni, főleg, ha sorozatbaráton videókat nézek, de azokat bezárom és kész, ez viszont, ahogy bezárom a figyelmeztetést, rögtön jön a következő.
Arra már sikerült nekem is rájönnöm, hogy ez valami bányászvírus, le is lassult jócskán a gép.
De egyszerűen nem tudom, hogy szabadulhatnék meg tőle.
És elég fura, mert ha még ki is húzom a netet akkor is jönnek a hibaüzenetek.
Valaki tudna segíteni, hogy mit is csinálhatnék.
Előre is köszönöm.
Na látom a sok barkácsolós csóringer leszavazta a virusirtó legális megvételét, mert nem telik rá.
Akkor is ez a legmegbizhatóbb módszer és a legjobb is.
Ha biztosra akarsz menni, venni kell egyet.
"Na látom a sok barkácsolós csóringer leszavazta a virusirtó legális megvételét, mert nem telik rá."
Nem a "csóringerségről" van szó, hanem praktikumról.
Ha meg lehet oldani ingyen (még ha telne is rá), akkor felesleges pénzkidobás. Pláne hogy nem kapsz sokkal többet:
"Viszont egy valami még akkor is érdekelne, mégis hogyan lehet az, hogy internet kapcsolat nélkül is kaptam az üzeneteket?"
Úgy, hogy vagy a böngésző gyorsítótárában - állományként - bennemaradt, illetve a megnyitott böngészőablakban futott még futott a kliensoldali Javascript-kód, és azt érzékelte a vírusvédelem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!