Hogyan szabadulhatok meg böngészőbe lévő virustól? (Képel)
Csak az alapértelmezett böngészőbe van (Firefox), de ezt már telepitettem ujra még sem segitett.
Előre is köszönöm a segitséget!
Ilyen nevü programot nem találtam, már előtte is kerestem. De van egy mystartsearch amit nem tudok kitörölni sehogysem, de nem hiszem hogy ez zavarna be!
Meg probálom sybottal
A firefoxot ujra raktam és akkor is ez volt. Meg már többször is átnéztem!
A spybotal meg inkább nem kisérletezek mert csak több hülyeséget töltök le vele.
Már töbször is voltam ilyen helyzetbe, volt mikor automatikussan csak ugy random elindultak a programok meg minden! Megtanultam hogy ha valamit felakarok telepitani a gépre, akkor elkell olvasni mit is ír ott, mert mindig irja hogy milyen sz@r programokat fogsz még feltelepiteni azzal együtt!
Szia.
Nagy valószinűség szerint feltelepült egy "reklám" kiegészitő vagy egy "reklám" virus.
Elsőnek nézd át ezt : [link]
A következő tipp virusirtás, illetve Malwarebytes Anti-Malware program futtatása (esetlegesen hitmanpro) , itt megtalálod a linkeket : [link]
Illetve ez is jó kis off line virusirtó ilyenek ellen : [link]
Illetve itt van a közvetlenül alatta az "AdwCleaner" nevezetű progi is : [link]
Hitmanpro : [link]
Sok sikert.
üdv.
Hát igen, a malware ismét hozta a formáját. Használtam már és multkor is megoldott a problémámat, csak most nem volt telepitve a gépre és elfelejtettem! :)
Nagyon szépen köszönöm a gyors és kisegitő válaszokat!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!