A vírusírtóm mindig feldobja, hogy a JS:Cryptonight vírust blokkolta. Mi ez a vírus? Hogy tudnám végleg törölni?
Ez egy bányász javascript.
"A Js Miner egy kriptobányász, amellyel webhelytulajdonosok bevétellé alakíthatják át a látogatók számítógépének felesleges teljesítményét (CPU és GPU). JavaScript kód segítségével végez Monero-bányászatot, amíg a látogatók a webhelyet böngészik."
Ne látogasd többet azt az oldalt, aminél ez előjön, használd a böngésződhöz a No Coin kiterjesztést.
Futtasd le a gépeden az Adw Cleaner-t:
"Most fogalmam sincs, hogy hol fogok sorozatokat nézni."
A Sorozatbaráton. Tökéletesen használható uBlock Origin segítségével.
Egyébként pedig Google a barátod:
Az alábbi topikban:
https://www.gyakorikerdesek.hu/szamitastechnika__biztonsag__..
kifejtettem és bizonyítottam, hogy a uBlock Origin használható (jómagam Linux alatt használom, ahol a Coinminer/Cryptonight a uBlock Origin nélkül kifejtené a hatását, de nem fejti ki). Leírtam, mire kell figyelni (minden ilyen reklámblokkoló bővítmény lassan indul, ezért üres lappal érdemes indítani a böngészőt, majd később megnyitni a kérdéses oldalt).
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!