A drakemall mennyire megbízható?
Én vigyáznék a sok Youtube-os clickbait videóval, ahol a lefizetett videós természetesen jó és drága dolgokat nyer mindig mindenféle szerencsejáték oldalon, hiszen általuk fog a sok hiszékeny ember pénzt ölni a rendszerbe és jellemzően veszíteni.
Ez az oldal sem különb a gambling oldalaknál, csak itt virtuális tárgy helyett esetleg igazit nyerhetsz. A nyerési arányok ugyanúgy meg vannak buherálva, filléres kacatokat nyersz az esetek 99%-ában. Ha pedig egyszer valóban tényleg véletlenül bejön valami érték és még ki is küldik külföldről, majd a vámon fognak megszopatni amikor áfát, vámot, eljárási költséget, meg minden jót fizethetsz érte.
Ha elmúltál 18, már le kellett volna essen, hogy ez nem jótékonysági intézmény hanem egy pénznyelő. Soha nem garantált hogy tényleg bármi értéket is nyerni fogsz, mert te nem vagy lefizetett szponzor akinek a fiókjába nagyobb nyerési esélyt állítanak be, hogy rávegye a sok birkát az oldal használatára.
Ha nem múltál el, akkor nagy ívben került a gamblinget, mert be fognak húzni és függővé tenni, és ezt a sok naiv gyerekkel a legkönnyebb megcsinálni.
Összehasonlítva a drakemallos videókat azt vettem észre hogy a videó végén marad nekik általában több mint 100$. Ha logikusan gondolkodunk akkor eljátszuk az összes pénz mivel nem tudjuk kivenni. Valószínüleg azért nem viszik le 0-ra az egyenlegüket mert ez számukra lehetetlen a boostolás miatt és a végére több milliárdba jönnének ki.
Magyarul boostolják a youtube videósokat közös megegyezés alapján.
Zsozés videóról: a drakemall link a videó alatt tartalmaz egy redir_token paramétert, ami valószínűleg Zsozé malmára hajtja a vizet, tehát több mint biztos, hogy valamiféle megállapodás van közöttük, amit ILLETT volna jelezni.
Megnéztem az oldalt, van lehetőség "teszt" pörgetésre is. Nos, természetesen abban a pillanatban megvan az eredmény, amikor rányomtál a gombra, a többi csak időhúzás :)
F12-vel meg tudod nézni, network, tegyél egy filtert a "drop"-ra, majd látni fogod a POST response-ban a JSON üzenetben a "termék" tulajdonságait. Azt is írja, hogy hány százalék eséllyel jön ki. Ezt meg a drakemall-nak illett volna feltüntetni a termékek alatt...
Vettem a bátorságot és elkezdtem tesztet nyomogatni az "Ultraviolet Case"-n, csak hogy lássam már, hány százalék lehet egy PS4 pro "esélye". Nos, igencsak szerencsés voltam, fél óra nyomkodás után beadta: 0,0020833333333333333% esélyed van, hogy PS4-et forgass ki (ezt a fenti módszerrel nyertem ki, nem számítás útján).
Kicsit tovább boncolgatva, általában 10 forgatásból összejön annyi szemét, amit ha eladsz, még 3-4-et forgathatsz. De aztán olyan 95% eséllyel a végén marad egy gumicsirkéd, és elmondhatod "pedig milyen jól indult"! Bedobtál 100 dodót egy gumicsirkéért, amit lehet, hogy meg is vámolnak a határon :)
Persze a szerencse létező dolog, lehet, hogy 100 dollárból elsőre kiforgatod a PS4 PRO-t vagy a gamer laptopot (annak gondolom még kisebb az esélye), de ilyen is csak a mesében van :) Inkább lottózz...
A "szakértői" véleményem 1 órányi tesztelés után az, hogy Zsozé vagy hihetetlenül nagyon szerencsés (minden arannyá változik, amihez hozzáér ez a csávó), vagy akár a tudta nélkül is, de cinkelt lapokkal játszott :) Az átlag embernek marad a gumicsirke :) De legalább valamiből összejön a pénz Zsozé monitorjaira!
Valami nagyon szerencsés állatfajta lehetek, mert újra próbáltam és 19 próbálkozásból kijött a PS4PRO (rarity: Epic, chance: 0.0020833333333333333) Ultraviolet Case-n. Vakszerencse?
Az mondjuk kérdés, hogy a TEST SPIN-t is menipulálják-e, mert a kérésben elmegy, hogy egy teszt esetről van szó, szóval simán megtehetik, hogy beszívósabb legyen a dolog...
59. kérés: Sony PlayStation Vita, chance: 0,002857142857142857. Már eléggé biztosnak tartom, hogy a teszt pörgetést IS manipulálják...
59 nyitás = 177 dollár (kevesebb, mert ebből egy 15 nyitás lejön a szemét eladásából), ebből PS4 PRO 480 USD + PS VITA 350 USD, összesen 830 USD, vagyis 653 USD profit. Fél óra alatt 182.840 Ft-ot keresni nem rossz :) Ez egyben azt is jelentené, hogy a DrakeMall csődbe menne 1 nap alatt, ha ilyenek játszanának, mint én, meg Zsozé :)
Haha, mekkora kamu!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!