Extreme Digital mennyire megbízható?
Telefont szeretnék rendelni tőlük.. Mennyire megbízható? Mennyire gyors a kiszállítás?
árukeresőn 5 csillagot kapott, illetve megbízható bolt címet kapott, és az emberek 90%-a ajánla. De találtam olyan kommenteket is, hogy az áru széttörve érkezett, sérült volt, 1 hónap volt a kiszállítás... Nem tudom eldönteni :D
Fényképezőgépet rendeltem tőlük nagyjából 1,5 éve.
Sikerült 3 hét alatt kiszenvedniük magukból az árut, ami HASZNÁLT volt! Küllemileg is látszott rajta, hogy valami nem teljesen oké, azonban mikor itthon megláttam, hogy a gép SD kártyáján található jó néhány családi fotó az előző tulajtól (aki valamilyen oknál fogva utólag elállt a vásárlástól), azonnal ment vissza hozzájuk. Hebegtek-habogtak, természetesen egyből körbenyalták az ember hátsó felét, felajánlottak ilyen-olyan "akcijjókat". Mondanom sem kell, hogy mi volt a reakció. Azóta olyan messzire kerülöm őket, amennyire csak lehet.
Ismerősöknek szerencsére nem volt ilyen tapasztalatuk velük, de azért légy résen!
Láthatólag 90 %-ban megbízható.Nekem nem volt velük gondom, az első válaszolónak pedig kisebb ( vagy inkább semmi ) szerencse jutott.
Ha készleten van, gyors, ha még nekik is be kell szerezni, akkor nem gyors a kiszállítás.
Nekem full szarrá tört mosógépet szállítottak ki.
Nem ajánlom senkinek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!