Milyen vírus miat ugrik fel az outlook állandóan?
Figyelt kérdés
hogy lehet törölni ?2010. jún. 22. 16:16
2/4 A kérdező kommentje:
mindíg feugrik hogy van rgy üzenet amit azóta már öröltem de akkor is felugrott aztán retöröltem az outlook ot és most azt íírja ki hogy a windows nem találja a msakármi.exe-t (azt töröltem le) de a lényeg hogy nem is használok outlokk ot. szóval van olyan hogy egy óráig nem ugrik fel de van olyan hogy egymás után 10 szer, szóval randomban és megőrjítő.
2010. jún. 22. 19:41
3/4 anonim válasza:
Tiltsd le. Rendszergazdai fiók, Vezérlőpult, Programok hozzáférhetősége és alapértelmezései. Nem Windows és Egyéb: vedd ki a pipát az Outlook Espressnél.
4/4 A kérdező kommentje:
oké. e hogy csináljam ?:) bár már lehet megoldottam mert kitöröltem sokmindent ami sztem nem kellet meg futtattam egy scannert az is dobott 1 kártevőt.
2010. jún. 23. 01:31
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!