Kezdőoldal » Számítástechnika » Biztonság » Van egy Dell i7es laptopom...

Van egy Dell i7es laptopom (intel hd graphics videokartyaval) és mostanába azon szoktam PUBG-zni mivel még nincs meg az új gépem. De amikor elkezdek PUBG-zni akkor a laptop alja egy idő után forró lesz és elkezd hangosan hűteni. Lehet ebből probléma?

Figyelt kérdés
Még nem kapcsolt le egyszer se, 2 orát is tudok egybe játszani
2018. aug. 25. 22:49
 1/4 anonim ***** válasza:
max megég a kezed és csökkented a laptop élettartamát :D mielőtt gáz lenne a laptop magától visszaszabályozza a procit 100 fok körül . De ilyen ez. Tud fűteni a processzor pláne az i7-esek ha még az integráltat is hajtja.
2018. aug. 25. 22:58
 2/4 anonim ***** válasza:
Nagy baja nem lesz, de nem ártana beszerezni egy laptop hűtőt.
2018. aug. 25. 23:07
 3/4 anonim ***** válasza:
Még jó, hogy van gyárilag beépített védelem túlmelegedés ellen. Igen, ahogy azt említették, ha már tarthatatlan lenne a hőmérséklet, akkor az bizony le fog szabályozni. Visszavesz az órajelből, ha kell a hőmérséklet csökkentése érdekében. Mondjuk ez nem tudom hogy megy, hogy melyik proci vesz lejjebb az órajelen és melyik dönt úgy, hogy 90-100 fokig felmegy, utána csak szimplán elköszön és lekapcsol :D Sosem volt problémám a hűtéssel, laptopom sem volt még, így nem tudom ez a gyakorlatban pontosan hogyan is megy.
2018. aug. 26. 01:11
 4/4 anonim ***** válasza:
Jézusom ezek a kérdések.. persze hogy felmelegszik hisz terhelés alatt van
2018. aug. 27. 10:28

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!