Snapchat alapján le lehet nyomozni az IP címet?
Ez egy ökörség, hogy az IP-t csak hatóság tud.
Ha P2P-t használ, akkor rendelkezik a telefon a célszemély IP-vel ahova küldi. Tehát a TCP csomag tárolni fogja. Ez kinyerhető.
Ha Közbeoktatott szerverről van szó, akkor sajnos a szerver IP-jét fogod tudni megszerezni.
Bár a terheltség feloldása miatt P2P módszert szokták alkalmazni. Bár nem tudom, mi haszna ha tudod az IP-jét.
Erre azt szoktam mondani: És? Akkor mi van? Hogyan tovább?
Elegendő csak lecsatlakoznia mobilnetről és vissza. Már is más az IP-je.
#2 nagyon köszönöm a válaszodat
Engem "fenyegettek meg" hogy megtalálnak és hogy tönkre tesznek
Mert én túl naiv voltam a snapchattel kapcsolatban és azthittem beszélgetésre használják😅
Aztán találkoztam egy beteg emberrel akinek nem küldtem olyat amit várt és kaptam azt hogy meg van neki az IP címem tönkre fog rakni egy életre stb
És nem vagyok tisztában miket érhet el ezen keresztül
Mármint ha tényleg sikerült neki akkor mit lát a telefonomról
Btw wifivel voltam://
Wifi dettó. :)
Ott van DHCP mint szolgáltatói oldalról meg Házi router oldalról. Igaz a Router is NAT-tol. (Ha kávézó wifijén keresztül szivatod nem mindegy? :D)
Tudja meg nyugodtan azt a 192.168.x.y IP-t ami úgy is csak belső hálózati cím. Az nem tud kimenni net-re. Kintről meg úgy is a WAN IP kell, ami megint más. :D
Ha meg azt is megtudja, akkor a Router-en jobb esetben nincs beállítva port-forward, amit úgy se enged tovább.
Magyarul: Röhögd ki a tagot :D és ad meg az IP-d. ^^
Max utána olvasol:
- a NAT-nak ( [link]
- mi az a DHCP ( [link]
- WAN ( [link]
- port forward ( [link]
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!