Windows 10-en elég a windows defender vagy rakjam fel az eset nod 32 antivirust?
Figyelt kérdés
2018. aug. 2. 20:46
11/15 anonim válasza:
a defendert felejtsd el, egy nagy kupac sz*rt sem ér, használj helyette inkább eset nod32-t, vagy kasperskyt
12/15 anonim válasza:
A #10-nek üzenem: csak szerinted szar a NOD. Nem véletlenül kapott díjakat. Nekem, vagy ismerősöknek bármi más volt fent, a NOD még akkor is talált vírusokat....
14/15 Simi vagyok válasza:
Gondolj bele, van értelme a vírusirtóknak!? Szerintem nincs. Nem kell minden honnan ingyen letölteni minden, pl. Ne írd be Googleba, hogy ingyen minecraft és az első találata rányomván már töltöd is le. A telepítés után még tiszta vírus lesz a géped. Szóval okosan kell internetezni, ha meg annyira ingyen szeretnél, (bár észt nem tudhatom) akkor szerezz egy torrentmeghívót (pl. Ncore vagy insane), vagy ott a the pirate Bay, és ha le akarsz tölteni valamit azt kell nézni, hogy a játék neve után legyen egy caps lockos szó! Tehát egy szó, mint szár fölös a vírusírtó, én semmit nem használok, még defentert sem, és 4 éve nem kaptam vírust!
15/15 anonim válasza:
A the pirate bay bányászik a gépeinkkel, felugró reklám vírusokat tartalmaz.
Ezért nem szabad soha se online filmes oldalakon filmet nézni és nyitott torrentoldalon letölteni. Csak zárt torrenten pl: Majomparádé.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!