Genki kérdése:
Hogy lehet törölni az ESET NOD32 Antivirust?
Figyelt kérdés
Mindig a tesóm intézi ezt, ha megkérem, ezért szeretném már egyedül is megcsinálni. Sehol se találok "törlésgombot". Ez mindenkinél így van?2010. aug. 12. 12:31
1/8 anonim válasza:
uristen...
Start - programok modositasa vagy törlese - ott van az ESET!
vagy c:/program files/ESET/Nod32/ oszt abba keresse'l egy uninstall vagy remove vagy valami ilyesmit....
2/8 A kérdező kommentje:
Közben megoldottam, egy másik válasz alapján, és Úristen! ott már néztem, és nem engedte:P csak módosítani lehetett, törölni nem:D hehehe
2010. aug. 12. 13:11
3/8 anonim válasza:
Revo uninstaller.Csodákra képes.És azzal biztos le megy 1-től 1ig minden cucca.. ;)
4/8 A kérdező kommentje:
Köszi szépen:D
2010. aug. 25. 11:32
5/8 anonim válasza:
hali mék vot fen a proba me az igy sz@rakszik és a gép televot virusal oszt ujraraktam.
Bocs ha off olnék.
6/8 anonim válasza:
Törölni szeretném próbaverzióm hamarosan lejár a kérdésbe említett progi.. Start menű / programok / Eset / Eset Nod 32 " eltávolítás. Akkor töröl mindent nyomtalanul?
Tudok utána másik vírusírtót feltenni?
Vagy elég ez a progi is, amit itt találtam?
Plusz a Super antispywere 5.0.1142. Ezt amikor használtam, és volt frissítés, frissíti a netről.
7/8 anonim válasza:
Vezérlőpult -> Programok -> Programok telepítése / törlése. Megkerestem a listában, nekem sikerült törölni az 1 hónapos próbaverziót..
8/8 anonim válasza:
nekem se megy a törlés pedig jó párszor már csináltam ilyet, a Revó se látja hogy fenn van telepítve, semmi se de a winböl mégse tudom eltüntetni és fontoskodik folyton a gépbe, kicsit kezd idegesíteni
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!