Kezdőoldal » Számítástechnika » Biztonság » Mit csinálhatnék. Hogyan...

Mit csinálhatnék. Hogyan tüntethetném el ezt a nyomorult vírust?

Figyelt kérdés

Ismerősöm Msn-en küldött 1 olyat h nézd meg ezt a képet és én véletlen rákattintottam.

Azóta virusos a gépem és mindenkinek küldözgetem ezt a linket én is....A Jelszóváltás sajnos nemsegít..

Arra gondoltam hogyha rendszervisszaállítást csinálok akkor eltűnik a vírus is???

És megint jó lesz a gépem?

Már attol félek h lefognak msenen tiltani h mindenkit zaklatok ezzel...

Help.

2010. jún. 17. 23:23
 1/6 anonim ***** válasza:
Talán vírusirtóval? [link]
2010. jún. 17. 23:30
 2/6 anonim ***** válasza:

:D Rendszer visszaállítás...

Ha ez megvan akkor kérdezd meg majd a partnereidtől hogy küldözgetsz-e még vírust, a biztonság kedvéért.

Amúgy ha nem sikerül így se akkor szedj le valami jó vírusirtót...

2010. jún. 17. 23:49
 3/6 anonim ***** válasza:
Kaspersky 2011 + CCleaner. Ezek ketten mindent megoldanak.
2010. jún. 19. 20:23
 4/6 anonim ***** válasza:

Utolsónak: Bocsi, de a Kaspersky-t megértem hogy jön ide, de a Ccleanert azt nem! Semmi köze nincs a vírusirtáshoz.

Mellesleg ne tört vírusirtót használj, ezeknél még az ingyenes is jobb...

2010. jún. 19. 22:09
 5/6 anonim ***** válasza:

20:33-as vagyok.

Mivel fertőzött géper fog települni a vírusirtó, ezért majd le kell futtatnia egy teljes keresést. Viszont: Ha tele van a meghajtó sok kis fájllal/tömörített fájllal, egy ilyen keresés akár 5-6 órát is igénybe vehet, és addig jelentősen visszaesik a vinyó hozzáférési ideje (meg RAM+CPU kihasználtság nő) -> belassul a gép, ergo használhatatlan.

Ezt megelőzően ha elindít egy alapos tisztítást, a CCleaner leszedi a nemkívánatos fájlokat, előzményeket, stb. Egy takarítás max. 10 perc alatt kész, míg a sok apró fájl vizsgálata 1 órát is felemészthet.

Ja, egy vírusirtó csak akkor jelez, ha valami hozzáfért a fertőzött fájlhoz. Jártam már úgy, hogy CCleaner buktatta le a vírust.

Kasperskyhez meg van Trial Reset is, nem kell crackelni, és nem is szabad.

Ja, és ha végképp rossz a gép, egy komplett újratelepítés formattal együtt hamarabb kész, mint egy teljes vírusirtás. Ez bármelyik gépen így van.

Amúgy, ha befejezel egy teljes vírusirtást, utána már rendben lesz a géped.

2010. jún. 20. 12:18
 6/6 A kérdező kommentje:

Köszi a válaszokat.

Megoldottam:)

2010. jún. 21. 20:03

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!