Van egy 8Gb-os pendriveom ami barátom gépe miatt vírusos lett. Úgy kb 4Gb-ig volt tele de csak annyit jelzett, hogy 600 valamennyi kb-t foglal. Hogyan tűntethetném el a vírust róla?
Eset Node32 online kereső..
Nekem talált, bár van aki azt mondja, nem ér semmit, van aki azt mondja "tiszta" fileokat is töröl..
Meg persze van más is. Úgy voltam vele, jobb, mint a semmi, csináljon, amit akar, én úgyse tudom felülbírálni...
"megrázott"...ez valószínűleg abból lehet, hogy az emberi test (pontosabban rajta a ruha) és egyéb tárgyak is fel tudnak töltődni némi elektromossággal, bár ehhez éppen nem értek, engem téli időben mindig "megcsíp" a mozgólépcső gumi kapaszkodója, ha az ujjaim hegyével érek hozzá, de volt már ilyen kézfogásnál is, elég vicces volt.
Vagy ilyesmi kérdés is volt már:
http://www.gyakorikerdesek.hu/kozlekedes__autok-motorok__159..
Lényeg hogy 100% hogy nem az a 3 mac tehet róla :D
Amúgy, ha már XP-nél tartunk.
Beteszed az XP telepítőt, és a pendriveot a gépbe.
Betöltöd a telepítőt, addig a pontig, amikor ki tudod választani melyik partícióra akarsz telepíteni, stb.
Ilesmi kép kell fogadjon,mint a linkben a 3-4.-ik.
Itt ha szerencséd van, akkor megjelenik a pendrive is mint partíció, kiválasztod, és T-vel törlöd a partíciót rajta, majd újat hozol létre rajta L-el.
(Lehetőleg ne dózerold le a merevlemezed tartalmát, arra figyelj)
Ha ezzel kész vagy akkor szerintem egy újraindítás után már a windows-on belül is megjelenik a meghajtó, jobb kliklikk és formázás.
Egyszer csináltam ilyesmit véletlenül, lehet hogy bejön, lehet hogy nem, és akkor nem lesz jó a pendrive.
Vaaagy...amivel kezdhettem volna, leszeded a "Partition Manager" nevű programot, és azzal is újrapartícionálod a pendriveot és formázhatod.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!